❌İndirim Bitti! NZXT C1200 ATX 3.1 2024 - 9757TL

A kalite bir psu fiyatıda uygun alana hayırlı olsun keşke aynı fiyattan NZXT beyazını da verse, bu kadar zor olmamalı beyaz psu yapma işi

Sana videoyu anlatsam videodan uzun yazı dökmem gerekecek sanki okuyacakmışsın gibi bana ne anlatıyorsun? Özetle kötü bir firma diyorum detay istiyorsan aç izle videoyu çok zor bir şey değil.
Bir video ve üründen kötü marka olduğunu nasil anladınız merak ettim bende isteyim kime gidiyor para eleştirmek için değil öğrenmek için soruyorum kanal galiba yabancı kanal izlesem de anlamam alt yazi falan doğru düzgün olmuyor genelde

Bir video ve üründen kötü marka olduğunu nasil anladınız merak ettim bende isteyim kime gidiyor para eleştirmek için değil öğrenmek için soruyorum kanal galiba yabancı kanal izlesem de anlamam alt yazi falan doğru düzgün olmuyor genelde

Ürünlerde genel olarak sıkıntı yok bir kaç yanabilen kasa dışında. Olay daha çok firmanın satış stratejileri. Adamlar müşterilerini dolandırıyor, illegal işlerle uğraşıyor, yalan söylüyor vs.

İnternette kısaca bir özet buldum ve yapay zekaya çeviri yaptırdım olayın tamamını içermiyor:

1. NZXT, tüketicilerin belirli bir aylık ücret karşılığında NZXT'den oyun bilgisayarı kiralayabileceği Flex adlı bir "hizmet" sunuyor.
2. Aylık ücret sürekli artıyor ve iptal işlemi bir sorun haline geliyor. Ayrıca, NZXT'nin makinede kalan tüm kullanıcı verilerini talep etmesi, bu veriler silinse bile depolama sürücülerinden kurtarılabiliyor olması nedeniyle kullanıcılar için büyük bir güvenlik riski oluşturuyor.
3. NZXT, makinelerinin teknik özelliklerini sürekli olarak değiştiriyor ancak fiyatını değiştirmiyor ve web sayfalarındaki performans verilerini değiştirmeyi unutuyor. Bu nedenle, bir makine kiraladığınızda gerçekte aldığınızdan çok daha iyi bir performans bekleyebilirsiniz. İnsanlar genellikle satın almadan önce bekliyor, bu yüzden NZXT'nin aynı fiyata teknik özellikleri haber vermeden düşürdüğünü fark etmeden satın alma işlemini tamamlamak için geri dönebiliyorlar. Bunun tek dezavantajı, NZXT'nin sözleşmesinde, cihazın reklamı yapılan performansın %10'unun altında olması durumunda, cihazın bu gerekçeyle iade edilebileceği belirtilmesi ve NZXT'nin tüm reklam bilgilerini güncellememesi nedeniyle bu cepheyi daha kolay hale getirmesidir.
4. NZXT, bu hizmeti YouTube, TikTok vb. platformlarda NZXT'nin senaryolu yalanlarını yayan çeşitli beyinsiz fenomenler aracılığıyla reklam ediyor. "Ayda sadece 59 dolara üst düzey bir oyun bilgisayarına sahip olabilirsiniz!" (eğer cihaza sahip değilseniz, NZXT'nin sahip olması ve donanımın programın alt uç tarafında üst düzey olmaktan uzak olması durumunda), garanti konusunda asılsız iddialarda bulunmak (kullanıcı için bir garanti yoktur ve eğer kullanıcı cihazı bozarsa, NZXT muhtemelen onlardan tazminat bekleyecektir) ve NZXT'nin tüketiciyle yaptığı sözleşmede birçok koşul varken "herhangi bir koşula bağlı olmadığı" yönünde asılsız iddialarda bulunmak. Bu reklamverenlerden biri, Fortnite turnuvasını kazanıp kendi makinenizi inşa edebileceğinizi veya satın alabileceğinizi ve ardından Flex sözleşmesini iptal edebileceğinizi iddia etti.Bu reklamlar açıkça gençleri ve bir oyun makinesine tek seferde 1.000 dolardan fazla para harcayamayan ve ikinci el pazarında fırsat avcılığı gibi diğer yöntemlerle dolar başına performansı nasıl en üst düzeye çıkaracaklarını bilmeyen, maddi sıkıntı çeken kişileri hedefliyor.
5. GN, NZXT'nin bir daha asla kendi aracılığıyla reklam vermesini tamamen yasakladı (ve web sitelerinde bir yasak listesi oluşturdu) ve Aralık ayı için planlanan 23.000 dolarlık reklam kampanyası, NZXT için herhangi bir ücret alınmadan iptal edildi. NZXT'yi yalnızca kesinlikle gerekli olduğunda, örneğin bu ve NZXT'nin geçiştirdiği H1 kasa yangını sorunları gibi durumlarda ele alacaklar.

C1000 olanını 6 aydır kullanıyorum Vatan'dan almıştım. Fan sesi yok, %50 yükte 0db, %75 yükte 5db, %100 yükte de 30db fan sesi var. Öyle diğer güç kaynakları gibi yük olmasa bile kendi kendine fanını çalıştırmıyor. Ben 9070xtli sistem ile kullanıyorum henüz fanının çalıştığını duymadım. 0db olayını kapatınca da fan sürekli çalışıyor ve yine ses duyulmuyor. Corsair'in eski Rmx vs serisini üreten CWT üretiyor NZXT güç kaynaklarını. 10 sene garantisi var, kablolar güzel. Ben uzun süre araştırıp aldım çok da memnunum. Eski güç kaynağım Corsair Rm850x onu 8 sene kullandım bir çok değişik sistemde tık demedi emekli oldu. C1000 fiyatı da gayet iyi öneririm ihtiyacı olana. Bu güç kaynağı ile Raijinteki karşılaştırmak baya komik bu arada.

Bu tarz psu alacak insan zaten 4090/5090 kullanıyordur. Hele ki iş için kullanıyorsa sistemi sürekli yük altında tutuyordur. Tutupta NZXT'ye güveneceğini sanmam. Bu kadar verdikten sonra en iyisine yönelir.

Bu tarz psu alacak insan zaten 4090/5090 kullanıyordur. Hele ki iş için kullanıyorsa sistemi sürekli yük altında tutuyordur. Tutupta NZXT'ye güveneceğini sanmam. Bu kadar verdikten sonra en iyisine yönelir.
Zaten bu fiyatta en iyisi? ASUS ROG THOR veyahut STRİX modellerinden daha yüksek bir performansı var. Ayrıca NZXT üretmiyor güç kaynağını. CWT üretimi.

Performans olarak yalan olmasın en iyi modellerden bir tanesi(hatta 1200W modeller arasında ilk 5'te) ama firma kötü işte. Gönlü el veren alsın bir şey diyemem. CWT denen Tayvan kökenli bir firma üretiyor ve üzerine marka basıyorlar(neredeyse her firma yapıyor) o yüzden kalitesi iyi yoksa NZXT o kadar iyi bir firma değil.

Zaten bu fiyatta en iyisi? ASUS ROG THOR veyahut STRİX modellerinden daha yüksek bir performansı var. Ayrıca NZXT üretmiyor güç kaynağını. CWT üretimi.
Kardeşim bilgisayarını dediğim şekilde kullanacak insan işin parasında değildir. Burada değil CWT üreticisini NZXT bile bilmez büyük ihtimalle. Getirin bana oradan Asus, Msi, Corsair der, buna ödeyeceğinin iki katını öder gerekirse. Yoksa bende FSP'nin bir sürü markaya üreticilik yaptığını, Silverstone, Seasonic gibi markaların bir zamanlar bu piyasaya domine ettiğini biliyorum.

Kardeşim bilgisayarını dediğim şekilde kullanacak insan işin parasında değildir. Burada değil CWT üreticisini NZXT bile bilmez büyük ihtimalle. Getirin bana oradan Asus, Msi, Corsair der, buna ödeyeceğinin iki katını öder gerekirse. Yoksa bende FSP'nin bir sürü markaya üreticilik yaptığını, Silverstone, Seasonic gibi markaların bir zamanlar bu piyasaya domine ettiğini biliyorum.
Hocam, lütfen yeterli bilginiz olmadan yorum yapmayın. Örneğin, bahsettiğiniz markaların da çeşitli hataları mevcut. En basit örnek olarak, ASUS ROG STRIX 1200P modelinde Power_OK süresi yanlış ayarlanmış durumda. Bu nedenle ani bir kapanma yaşandığında bilgisayar, kapanma sürecini tamamlayamadan doğrudan “tak” diye kapanıyor. Bu da SSD veya HDD’ye zarar verme riski oluşturuyor.

Ayrıca Seasonic şu anlık Türkiye’de resmi olarak yok. Bu yüzden onu listeye dahil etmek çok anlamlı değil. Corsair’in ise neredeyse tüm modelleri CWT tarafından üretiliyor. Benzer şekilde MSI’ın GF serilerinde de Power_OK süresi hatalı ayarlanmış. A-GL serisi ise gereğinden yüksek fiyatlarla satılıyor. ASUS’un da neredeyse tüm modelleri aşırı pahalı. Tek eli yüzü düzgün AURA serisi var uygun fiyatlı denebilecek.

Sırf marka olduğu için bir ürün iyi sayılmaz. İki katı para ödüyorsanız, bu noktada tercih teknikten çok “marka fanboyluğu” oluyor.

Laf anlatmaya uğraşma bence boşuna hiç insanlar belli fiyat aralıklarında hangi ürün hangi seviyede en iyi falan fistan anlamada sıkıntı çekiyor, markaya bakıyolar modele değil o yüzden yorma kendini hiç bi kere açıkla geç bilgiyi almak isteyen alır kalanlar devam

Hocam, lütfen hiç bilginiz yokken yorum yapmayın. Örneğin, bahsettiğiniz markaların da bazı hataları mevcut. En basit örnek: ASUS ROG STRIX 1000P modelinde Power_OK süresi yanlış ayarlanmış, bu nedenle ani bir kapanmada bilgisayar kapanacak zamanı bulamayıp direkt “tak diye” kapanıyor. Sonuç olarak, SSD veya HDD’ye zarar gelme riski oluşuyor. Ayrıca Seasonic Türkiye’de yok, bu yüzden onu dahil etmek pek anlamlı değil. Corsair ise neredeyse çoğu modelini CWT’ye ürettiriyor.

İki katı para ödüyorsanız marka fanboyu oluyorsunuz.
Bilginiz yokkenmiş, şaka mısın sen çocuk? 20 seneden fazladır bilgisayar sektöründeyim, şurada bir konu açtın diye markayı övmek için atmadığın takla kalmadı. Ben söylediğim markalar en iyilerini üretiyor demedim, şu şartlar şu koşullarda tüketici hiç adınını sanını duymadığı markayı almaz, sektörde isim yapmış markaları alır diyorum. Sen burada F/P goygoyu yapıyorsun. Söz konusu F/P olacaksa zaten bak önermişler Raijintek. FİYAT/PERFORMANS peşinde koşan adam ne alacağını bilir, senin gibi marka şovu peşinde daha pahalı, daha iyi buymuş yav, adam konu açmış bak teknik veriler koymuş ehehe yapıp alacağını mı sanıyorsun? Ne garip bir kitle oldu şu ülkede. Konuyu açınca markayı da sahipleniyorlar, hayret doğrusu.

Fiyatı çok uygun. Bu fiyatta rakibi yok denebilir. Kaçırmayın.

https://www.vatanbilgisayar.com/nzxt-c1200-1200w-80-plus-gold-full-moduler-siyah-guc-kaynagi.html

-Kablolar-

1761421646818.png
Millet kapışmadan 10 tane çektim, seneye bulamayız zaten 😂
Eyvallah, iyi ki haber verdin(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,326
Üyeler
183,785
Son üye