🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Biraz fazla konu dışı olacak ama eğer bu gamepadle ilgili teknik bir konu başlığı açıldıysa lütfen mesajım taşınsın.

Gamepadler geldi. Ancak 4 gamepadi aynı anda bir PC' ye tanıtamıyorum. Tanıtsam da bir ya da ikisi otomatik kapanıyor. Bt alıcım concord bt+wifi. Chipseti realtek 8723du. Hatta win11 direkt 2018 sürücüsünü görüyordu. O sürücüyle daha fazla problem olduğu için 2021 sürücüsünü bularak güncelledim.

PC' ye neden 4 gamepadin bağlanabildiğini bu kadar iddaalı savunduğuma gelince, Monster Pusat BT Pro (Clutch' tan bir önceki siyah-yeşil seri) gamepadden mevcutta 4 adet bulunuyor ve onları aynı alıcı ve pc ile aynı anda kullanabiliyorduk. Ancak onlarda switch modunda gyro olmadığı için nintendo oyunlarında party yapamıyorduk.

Konuyla ilgili bir görüşü olan paylaşırsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Ne güzel hayat yaşıyon 4 tane oynayacak kişi bulabiliyorsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chatgpt yaz bence bilir

bu gamepadin arkasındaki tuşlar yeni bir tuş olarak kullanılıyor mu? yoksa illa gamepad üstündeki tuşlara mı atanmaları gerekiyor?
Gamepad üzerindeki tuşlarla makro ya da tekli tuş ataması yapabiliyorsunuz. Bildiğim kadarıyla yeni bir tuş olarak atanamıyor.

Oyun kumandaları ayarlarından testini yaptığımda o tuşlar program butonu açık değilken çalışmıyor. Açıkken de mevcut butonların yerine basıyor ya da makro atandıysa makro tuşlara basıyor.

Biraz fazla konu dışı olacak ama eğer bu gamepadle ilgili teknik bir konu başlığı açıldıysa lütfen mesajım taşınsın.

Gamepadler geldi. Ancak 4 gamepadi aynı anda bir PC' ye tanıtamıyorum. Tanıtsam da bir ya da ikisi otomatik kapanıyor. Bt alıcım concord bt+wifi. Chipseti realtek 8723du. Hatta win11 direkt 2018 sürücüsünü görüyordu. O sürücüyle daha fazla problem olduğu için 2021 sürücüsünü bularak güncelledim.

PC' ye neden 4 gamepadin bağlanabildiğini bu kadar iddaalı savunduğuma gelince, Monster Pusat BT Pro (Clutch' tan bir önceki siyah-yeşil seri) gamepadden mevcutta 4 adet bulunuyor ve onları aynı alıcı ve pc ile aynı anda kullanabiliyorduk. Ancak onlarda switch modunda gyro olmadığı için nintendo oyunlarında party yapamıyorduk.

Konuyla ilgili bir görüşü olan paylaşırsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Daha önce 2 veya daha üzeri herhangi bir cihazı bt cihazına eşleyebildiniz mi.

Örneğin bir gamepad ve bir telefon eşlemeyi deneyin eğer gamepad den sonra telefon eşleşmezse sorun bt alıcısında.

Bazı bt alıcıları özellikle no name olanlar aynı anda en fazla tek cihazla eşleşiyor. Muhtemelen cihazı concord diye aldınız ama ne olduğu belli olmayan bir şey

Daha önce 2 veya daha üzeri herhangi bir cihazı bt cihazına eşleyebildiniz mi.

Örneğin bir gamepad ve bir telefon eşlemeyi deneyin eğer gamepad den sonra telefon eşleşmezse sorun bt alıcısında.

Bazı bt alıcıları özellikle no name olanlar aynı anda en fazla tek cihazla eşleşiyor. Muhtemelen cihazı concord diye aldınız ama ne olduğu belli olmayan bir şey
Yanıtınız için teşekkürler. Aslında Concord' da noname diyebileceğimiz bir firma. Söz konusu cihazın chipsetini o yüzden özellikle paylaştım.

Sorunuza gelince, evet aynı alıcı ile sisteme aynı anda MC HOSE A5, Aula s99 tanıtılıyor ve onlarda çalışıyor. Yani bt alıcının multi connect özelliğinde bir problem yok. Ancak ben USB portundan aldığı gücün yetersizliği nedeniyle 4 cihazda sıkıntı yarattığını düşünüyorum. Tabii USB portlarındaki gücü arttırmak içinde power supply değişimi yapmam gerek. (Bu aşamada USB portlardan gelen akım değeri anakarta bağlıdır, power supply güçlendirmenin hiçbir faydası olmaz diyenlerde olabilir, ona da hak veririm.)

Bu gamepad mortal kombat oyunları ve diğer dövüş oyunları için iyi mi? Tetik tuşları tepkisel mi? Xbox 9 nesil ile sıkıntılar yaşıyoruz. Zira, tetik tuşuna basınca bastığımızı hissetmememiz için baya bir mesafe katetmesi gerekiyor. Aslında dokununca tuş çalışıyor. Lakin, insan tepkisellik aradığından olsa gerek, bastığımızı hissetmek için sonuna kadar ittirme ihtiyacı hissediyoruz. eski tetik tuşlu gamepad bulsak harika olur. Onlarda tuş gerçekten tuştu. Şimdi tuş değil, gaz pedalı gibi. :D Dövüş oyunları için düzgün bir gamepad bulsam, acımadan alıp, elimdeki iki gamepad'ı satıp geçeceğim. Birisi sıfır sayılır, diğeri de servise gitti. Sıfırlanıp gelecek.

Bu gamepad mortal kombat oyunları ve diğer dövüş oyunları için iyi mi? Tetik tuşları tepkisel mi? Xbox 9 nesil ile sıkıntılar yaşıyoruz. Zira, tetik tuşuna basınca bastığımızı hissetmememiz için baya bir mesafe katetmesi gerekiyor. Aslında dokununca tuş çalışıyor. Lakin, insan tepkisellik aradığından olsa gerek, bastığımızı hissetmek için sonuna kadar ittirme ihtiyacı hissediyoruz. eski tetik tuşlu gamepad bulsak harika olur. Onlarda tuş gerçekten tuştu. Şimdi tuş değil, gaz pedalı gibi. :D Dövüş oyunları için düzgün bir gamepad bulsam, acımadan alıp, elimdeki iki gamepad'ı satıp geçeceğim. Birisi sıfır sayılır, diğeri de servise gitti. Sıfırlanıp gelecek.
İyidir üzmez

fc25 te tık diye görür mü yoksa uğraştırır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri