Yardım Kioxia G2 500GB M2 SSD önerir misiniz?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,150
Arkadaşlar ayın 5i gibi maaş yatınca eksikleri tamamlamaya çalışacağım Kioxia exceria G2 500GB M2 SSD önerir misiniz?

Arkadaşlar ayın 5i gibi maaş yatınca eksikleri tamamlamaya çalışacağım Kioxia exceria G2 500GB M2 SSD önerir misiniz?
O paralar o ssd için yazık günah, hazır sistemde denk gelmiyorsa minimum 1 tb ssd alınmalı diye düşünüyorum.

512 gb temiz sallarim sana 1000 tl %97 saglik sahibinden guvende ilede alim vardir.

O paralar o ssd için yazık günah, hazır sistemde denk gelmiyorsa minimum 1 tb ssd alınmalı diye düşünüyorum.
1800 civarına 500gb dram li ssd alıyorsun ne bekliyorsun bu ekonomide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. ssd olarak kullanıyorum, güzel ürün.
hocam ısınma cart curt muhabbetleri görüyorum nedir bu olay ondan şüpheliyim

Şuan sadece chrome açık, Kioxia 43 derece - Adata Legend 37 derece. Kafan da fark az çok canlanmıştır umarım :D

Şuan sadece chrome açık, Kioxia 43 derece - Adata Legend 37 derece. Kafan da fark az çok canlanmıştır umarım :D
yükte nasıldır hocam sizce yükten kastım cs, ets falan oynuyorum tek kasam mesh önde 3 adet fan arkada 1 egzoz fan var

Geçen hafta amazon depodan sadece kutusu açılmış g3 plus 1 tb modelini 2.1k'ya denk getirdim neden olmasın?

Geçen hafta amazon depodan sadece kutusu açılmış g3 plus 1 tb modelini 2.1k'ya denk getirdim neden olmasın?
sıfır almak istiyorum psikolojikmen daha rahat oluyor :D

sıfır almak istiyorum psikolojikmen daha rahat oluyor :D
Teknoloji çok hızlı gelişiyor, sizin için 500 gb yeterli geleceğini düşünüyorsan satın alınır ama senin bütçende 2k falan bütçe ayırmak istediğini düşünürsek dram kovalamak pekte mantıklı değil gibi yinede son kararı sen vereceksin.

Teknoloji çok hızlı gelişiyor, sizin için 500 gb yeterli geleceğini düşünüyorsan satın alınır ama senin bütçende 2k falan bütçe ayırmak istediğini düşünürsek dram kovalamak pekte mantıklı değil gibi yinede son kararı sen vereceksin.
dramsiz olunca sıkıntı yaşatmaz mı sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri