Çok fiyat farkı yok istersen 16 ya yönel yada diğer arkadaşın dediği gibi ikinci el48 bin tl ye 128 gb iphone 15 alınır mı (android al demeyin lütfen)
Mümkünse biraz daha çıkıp 16 al 15 işlemcisi pek memnun etmez. Veya 40 bin liraya 16e de alınabilir o da uzun ömürlü olur ama onun tasarımı biraz kötü kalıyor 15 den.48 bin tl ye 128 gb iphone 15 alınır mı (android al demeyin lütfen)
11 promax kullanıyorum daş gibi, arkasını falan koli bandıyla kapattım gerçi su kaçağı olmasın diye(çatlak) onun dışında sorunsuz48 bin tl ye 128 gb iphone 15 alınır mı (android al demeyin lütfen)
11 promax kullanıyorum daş gibi, arkasını falan koli bandıyla kapattım gerçi su kaçağı olmasın diye(çatlak) onun dışında sorunsuz![]()
ben 7 plus kullanıyorumiphone xs max kullanan ben !
2. elde 16 kovala.
2. el çok sevmiyorum ne 2. el bi ürün alsam elimde patlıyor tövbeliyimÇok fiyat farkı yok istersen 16 ya yönel yada diğer arkadaşın dediği gibi ikinci el
Mümkünse biraz daha çıkıp 16 al 15 işlemcisi pek memnun etmez. Veya 40 bin liraya 16e de alınabilir o da uzun ömürlü olur ama onun tasarımı biraz kötü kalıyor 15 den.
kamera benim için önemli tek kamera iş yapar mıİphone 15 yerine İphone 16e tercih ederdim. Şu anda 40bin tl gibi çok iyi bir fiyatı var ve iphone 15'den çoğu konuda daha iyi.
Standart bir kullanıcı için tek kamera yeter de artar.ben 7 plus kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. el çok sevmiyorum ne 2. el bi ürün alsam elimde patlıyor tövbeliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kamera benim için önemli tek kamera iş yapar mı
Ölü.2. el piyasası nasıl satmaya çalıştığımda
17 almaya çalış yoksa para biriktir bence48 bin tl ye 128 gb iphone 15 alınır mı (android al demeyin lütfen)