🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

valla usb hub aldım arızalı çıktı video çektim iade ettiler parayı :) Aldığım kalan her şey sapasağlam geldi sorunsuz. Sadece gümrük çok sürüyor. Onunda shein'la ilgisi yok. Birde siz ne aldınız da boş kutu gönderdiler link var mı?
Ben canta aldim ölçüsü yanlış geldi. Fotografta belirttim adres verdiler oraya yolla diye. Kargo parası da bana ait 200tllik cantayi Çin'e yollamak mantıksız. Sen nasıl iadeni kabul ettirdin. Benimkide bariz hata

Ben canta aldim ölçüsü yanlış geldi. Fotografta belirttim adres verdiler oraya yolla diye. Kargo parası da bana ait 200tllik cantayi Çin'e yollamak mantıksız. Sen nasıl iadeni kabul ettirdin. Benimkide bariz hata
Hocam kargo garantisi garanti iade süreci bende demek shein için.Kapatırsan da bazı satıcılar ürünü istemeyebiliyorlar.O şekilde iade ediyorsun direk.

Şu an Essager 45w araç şarjı da puan vs kullanınca 50,77Tl gibi bedava bir fiyata geliyor çektim. Alırken max çıkışlara dikkat edin 54w falan da var ama tek çıkıştan max 36w veriyor.
Hiç beklemiyordum ama S23 Ultra ile 240w ekranlı kablo ve alıntıladığım mesajda linkini verdiğim araç şarjıyla SFC 2.0 aktif oluyor. Nedenini tam anlamadım ama w göstergesi arada bir kapanıyor Samsungda ancak şarj etmede sorun yok. Mi 11t cihazda da kabloda 22-23w arası gidip geliyor. Servis şoförü babam için almıştım önceki dandirik aletten sonra ilaç gibi geldi diyor. Araç içi ihtiyacı olan için çok iyi. 80w (36+22,5+22,5) olan model de tercih edilebilir. Uzun yolda şarj için gayet ideal.

Doğru Biz Eylülde Değiliz
Hala daha neredeyse aynı fiyatlara alınabiliyor. Ödeme ekranında adresi girdikten sonra kuponu uyguluyor. Kargo garantisini kaldırıp shein puanlarını uugulamak gerekiyor.

Ateş ölçer aldım bendeki mi bozuk hepsimi böyle bilemiyorum :(
hocam onların iki modu oluyor. birisi insan ateşi aralığını ölçer. ikinci mod ise ortam sıcaklığı veya tuttuğun şeyi ölçer bundan kaynaklı olarak insan ısında bir şey bulamadığı için lo yazmıştır.

Geri