İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Geforce now açtığımda "Geforce now'a bağlanırken sorun çıktı yaziyor" bunun çözümü var mı?
Öncelikle amd ekran kartı kullanıyorum driver ı günceliyorum, ama sürekli yeniden güncelle diyor yeniden baslatığımda.Ekran kartı driverını kontrol et Nvidia kendi sitesinden eğer güncel değilse güncelle düzelir
Yok deefreze diye bi uygulama yüklü değil yeniden deniyeceğim yağrın driver kurmayı.PC de deefreze yüklü gibi sanırım doğru yere kurduğundan emin ol belki d ye kuruyorsun
Driver kontrollerini yaptıktan sonra sistemde virüs varsa kontrol et belkide trojen vs engelliyor olabilirYok deefreze diye bi uygulama yüklü değil yeniden deniyeceğim yağrın driver kurmayı.
Tamam yağrın dediklerini yaparım olmazsa konuyu yükseltirim sağ ol.Driver kontrollerini yaptıktan sonra sistemde virüs varsa kontrol et belkide trojen vs engelliyor olabilir
Driver yüklerken desteklenmeyen amd grafik kartı diyorDriver kontrollerini yaptıktan sonra sistemde virüs varsa kontrol et belkide trojen vs engelliyor olabilir
klasik nvıdıaGeforce now açtığımda "Geforce now'a bağlanırken sorun çıktı yaziyor" bunun çözümü var mı?
Amd radeon 8350hddostum ekran kartı marka modelin nedir tam olarak
ben sitede driverını göremedim dostum çok eski bir kartAmd radeon 8350hd
en son 2016 da drivri çıkmıs onu indirdim daha driver ı yokben sitede driverını göremedim dostum çok eski bir kart