Protein tozu önerisi

alakası yok ocean fp olarak türkiyede en iyi marka şuan lansmana ürün getiriyolar sürekli ama ocean istemesse arkadaş grizzone öneririm
Alakası yok dediğiniz şey bilimsel veriler mi? Komiksin kankam. Proteinocean denilen marka WPC70 kullanırken bu benim yazdığım diğer markalar WPC80 kullanırlar. Fiyatının diğer markalara göre daha ucuz olmasını da ''hayır yapıyorlar'' olarak yorumlarsınız siz şimdi.

Bunu da izlersiniz belki bir fikriniz olur.

diğer konularımdan da anlayabilirsiniz spora başladım ancak 2 sene önce kısa dönem fitness yaptığımda kurabiyeli protein tozu almıştım markasını hatırlamıyorum ve iğrenç tadından kullanamadım başkasına vermiştim tadı güzel mide bulandırmayan ve kaliteli protein tozu önerisi yapabilir misiniz
https://grizzone.com.tr/whey-protein-pro-1800-gr-60-servis?AROMA=DUBAİ-ÇİKOLATASI&Adet=1800GR Zorba10 kodunu girince 2k ya düşüyor wpc80 hiq ile aynı kalitedede
https://www.bigjoy.com.tr/bigwhey-protein-klasik-fistikli-dondurma-990g bunada bakabilirsiniz big10 yazarak buda düşüyor ben olsam grizzone alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alakası yok dediğiniz şey bilimsel veriler mi? Komiksin kankam. Proteinocean denilen marka WPC70 kullanırken bu benim yazdığım diğer markalar WPC80 kullanırlar. Fiyatının diğer markalara göre daha ucuz olmasını da ''hayır yapıyorlar'' olarak yorumlarsınız siz şimdi.

Bunu da izlersiniz belki bir fikriniz olur.
fiyatı ucuz diye söyledim ben oceanı bütçeyi görmemişim daha yüksek fiyatlar için bu attıklarım daha iyi olacaktır

https://grizzone.com.tr/whey-protein-pro-1800-gr-60-servis?AROMA=DUBAİ-ÇİKOLATASI&Adet=1800GR Zorba10 kodunu girince 2k ya düşüyor wpc80 hiq ile aynı kalitedede
https://www.bigjoy.com.tr/bigwhey-protein-klasik-fistikli-dondurma-990g bunada bakabilirsiniz big10 yazarak buda düşüyor ben olsam grizzone alırım

fiyatı ucuz diye söyledim ben oceanı bütçeyi görmemişim daha yüksek fiyatlar için bu attıklarım daha iyi olacaktır
Bu attıklarınız da benim attıklarım ile boy ölçüşecek ürünler değiller. Bigjoy neyse de Grizzone'un yüzüne bile bakılmaz hele ki Supplementler, Scitec, Hardline, Nutrend gibi markalar varken.

Bu attıklarınız da benim attıklarım ile boy ölçüşecek ürünler değiller. Bigjoy neyse de Grizzone'un yüzüne bile bakılmaz hele ki Supplementler, Scitec, Hardline, Nutrend gibi markalar varken.
creatin icin hangisini önerirsin

creatin icin hangisini önerirsin
Creatin markadan markaya çok fark eden bir ürün değil genelde bilindik markaların hepsi aynı kalitede oluyor. Şu an bigjoy'da Kasım indirimleri var mesela fiyatı gayet uygun. Onun haricinde yine supplementler, hardline, hıq bakılabilir.

ç

öğrenci değilim sence hangisini almalıyım

öğrenci değilim önemli olan benim için öncelikli zayıflamak sabahları 3-5 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam bugdaymı ne ekmek, salata olursa domates yiyorum bazende yulaf. öğlen 1 dilim ya muz ya elma değişiyor akşamda 150-200gr tavuk pilav sence protein tozuna gerek varmı aldığım protein yeterli mi
bigjoy felan iyi bitane daha marka vardıda adını unuttum amerika bayrağı gibi bişey vardı üstünde

aynen oda kalitelidir
😄😄 Hocam fazla uçtunuz inin aşağıya. Kaliteli dediğiniz ürün dünyanın en iyi protein tozu markası. Minimum 7-8k'dan başlıyor fiyatları. Sırf laf olsun diye tavsiye vermeyin lütfen.

Creatin markadan markaya çok fark eden bir ürün değil genelde bilindik markaların hepsi aynı kalitede oluyor. Şu an bigjoy'da Kasım indirimleri var mesela fiyatı gayet uygun. Onun haricinde yine supplementler, hardline, hıq bakılabilir.
Ssn whey + creatin 1.5k geliyor ama marka olarak pek bilmiyorum nasıl sizce?
Attığınız videoyu önceden de izlemiştim sıralama olarak iyi yere koyuyor ama sadece kâğıt üzerinden verilerle yapıyor bunu.

Ssn whey + creatin 1.5k geliyor ama marka olarak pek bilmiyorum nasıl sizce?
Attığınız videoyu önceden de izlemiştim sıralama olarak iyi yere koyuyor ama sadece kâğıt üzerinden verilerle yapıyor bunu.
Zaten kağıt üzerinden veriler ile yapabilir başka naısl yapacak hocam? Protein tozu dediğimiz şey anında etki eden bir ürün değil ki kullanıp da deneyimlerini aktarsın. Ben Ssn tercih etmezdim ama eğer bütçeniz kısıtlıysa alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri