Aman hocam yapmayınTam 2. Elde g29 aldıktan sonra karşıma çıkması güzel olmuş
 Direksiyon seti almadan önce direksiyon/gamepad bölümüne mutlaka bakın. Elimden geldiğince insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Arada direksiyon konusunda bilgisiz kişiler gelip G29 önerebilir. Sarı sitede G29 satıyodur dikkate almayın
 Direksiyon seti almadan önce direksiyon/gamepad bölümüne mutlaka bakın. Elimden geldiğince insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Arada direksiyon konusunda bilgisiz kişiler gelip G29 önerebilir. Sarı sitede G29 satıyodur dikkate almayın  yoksa 2025 yılında önerilecek bir set değil.
 yoksa 2025 yılında önerilecek bir set değil.Letgo cüzdanım güvende ile vitesliyi tüm masraflarla 6.5kya aldım bu bütçede daha iyi var mıydı?Aman hocam yapmayınDireksiyon seti almadan önce direksiyon/gamepad bölümüne mutlaka bakın. Elimden geldiğince insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Arada direksiyon konusunda bilgisiz kişiler gelip G29 önerebilir. Sarı sitede G29 satıyodur dikkate almayın
yoksa 2025 yılında önerilecek bir set değil.
Offf sessizliğe bak aşık oldum resmen.
Videodaki PXN modeli VD4 direct drive. Diğer kayışlı ve dişli modellere göre ne kadar sessiz olduğunu görebilirsiniz.

Yok hocam çok iyi fiyata almışsınız o bütçeye önerebileceğim bir set yok. İnşallah sıkıntılı bir model değildir deneyip aldınız.Letgo cüzdanım güvende ile vitesliyi tüm masraflarla 6.5kya aldım bu bütçede daha iyi var mıydı?
Cüzdanım güvende ile aldığımdan elime ulaşmadı bu video daki testleri uygulayıp sorun varsa direkt iadeye gönderirimYok hocam çok iyi fiyata almışsınız o bütçeye önerebileceğim bir set yok. İnşallah sıkıntılı bir model değildir deneyip aldınız.
Yani 2. elde 10k'dan aşağı vitesli olanı bırakmıyorlar normalde. Ya çok paraya sıkışmış ya da bir bit yeniği olabilir bu işte. Bir sıkıntısı yoksa çok iyi rakama aldınız ama. Bütçeniz sıfır G29 almaya müsait olsaydı kesinlikle almayın V10 Pro alın derdim ama yarı yarıya fark var fiyat olarak.Cüzdanım güvende ile aldığımdan elime ulaşmadı bu video daki testleri uygulayıp sorun varsa direkt iadeye gönderirim
ben genel olarak sıfır alışveriş yapmayı sevmiyorum taksit ve fiyatı uygun olmadığı sürece bu e-ticaret sitelerine para kazandırmak istemiyorum bence ürün sorunlu olsa böyle satmazdı sonuçta istediğim gibi iade hakkım var olan ona olurYani 2. elde 10k'dan aşağı vitesli olanı bırakmıyorlar normalde. Ya çok paraya sıkışmış ya da bir bit yeniği olabilir bu işte. Bir sıkıntısı yoksa çok iyi rakama aldınız ama. Bütçeniz sıfır G29 almaya müsait olsaydı kesinlikle almayın V10 Pro alın derdim ama yarı yarıya fark var fiyat olarak.
Paylaşacağım hocam merak etmeyin. Zaten Gelbura benimle birlikte ilk alanlarla sürekli iletişim halinde olacak. Ürünü beğenirsek ona göre toplu siparişle daha fazla ürün getirecekler.Hocam siz pxn vd6 ön sipariş vermiştiniz geldiğinde yorumlarınızı paylarşırsanız cok sevinirim.