2. El Direksiyon Seti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz!

Advocate

80+
Reaksiyon skoru
91
Bütçe
5
2. El direksiyon seti alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatan kısa bir video. TR altyazı ile izleyebilirsiniz.

Videodaki PXN modeli VD4 direct drive. Diğer kayışlı ve dişli modellere göre ne kadar sessiz olduğunu görebilirsiniz.

Tam 2. Elde g29 aldıktan sonra karşıma çıkması güzel olmuş

Tam 2. Elde g29 aldıktan sonra karşıma çıkması güzel olmuş
Aman hocam yapmayın :) Direksiyon seti almadan önce direksiyon/gamepad bölümüne mutlaka bakın. Elimden geldiğince insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Arada direksiyon konusunda bilgisiz kişiler gelip G29 önerebilir. Sarı sitede G29 satıyodur dikkate almayın 😅 yoksa 2025 yılında önerilecek bir set değil.

Aman hocam yapmayın :) Direksiyon seti almadan önce direksiyon/gamepad bölümüne mutlaka bakın. Elimden geldiğince insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Arada direksiyon konusunda bilgisiz kişiler gelip G29 önerebilir. Sarı sitede G29 satıyodur dikkate almayın 😅 yoksa 2025 yılında önerilecek bir set değil.
Letgo cüzdanım güvende ile vitesliyi tüm masraflarla 6.5kya aldım bu bütçede daha iyi var mıydı?

Letgo cüzdanım güvende ile vitesliyi tüm masraflarla 6.5kya aldım bu bütçede daha iyi var mıydı?
Yok hocam çok iyi fiyata almışsınız o bütçeye önerebileceğim bir set yok. İnşallah sıkıntılı bir model değildir deneyip aldınız.

Yok hocam çok iyi fiyata almışsınız o bütçeye önerebileceğim bir set yok. İnşallah sıkıntılı bir model değildir deneyip aldınız.
Cüzdanım güvende ile aldığımdan elime ulaşmadı bu video daki testleri uygulayıp sorun varsa direkt iadeye gönderirim

Cüzdanım güvende ile aldığımdan elime ulaşmadı bu video daki testleri uygulayıp sorun varsa direkt iadeye gönderirim
Yani 2. elde 10k'dan aşağı vitesli olanı bırakmıyorlar normalde. Ya çok paraya sıkışmış ya da bir bit yeniği olabilir bu işte. Bir sıkıntısı yoksa çok iyi rakama aldınız ama. Bütçeniz sıfır G29 almaya müsait olsaydı kesinlikle almayın V10 Pro alın derdim ama yarı yarıya fark var fiyat olarak.

Hocam siz pxn vd6 ön sipariş vermiştiniz geldiğinde yorumlarınızı paylarşırsanız cok sevinirim.🙂

Yani 2. elde 10k'dan aşağı vitesli olanı bırakmıyorlar normalde. Ya çok paraya sıkışmış ya da bir bit yeniği olabilir bu işte. Bir sıkıntısı yoksa çok iyi rakama aldınız ama. Bütçeniz sıfır G29 almaya müsait olsaydı kesinlikle almayın V10 Pro alın derdim ama yarı yarıya fark var fiyat olarak.
ben genel olarak sıfır alışveriş yapmayı sevmiyorum taksit ve fiyatı uygun olmadığı sürece bu e-ticaret sitelerine para kazandırmak istemiyorum bence ürün sorunlu olsa böyle satmazdı sonuçta istediğim gibi iade hakkım var olan ona olur

Hocam siz pxn vd6 ön sipariş vermiştiniz geldiğinde yorumlarınızı paylarşırsanız cok sevinirim.🙂
Paylaşacağım hocam merak etmeyin. Zaten Gelbura benimle birlikte ilk alanlarla sürekli iletişim halinde olacak. Ürünü beğenirsek ona göre toplu siparişle daha fazla ürün getirecekler.

Umarım Moza R3'de yaşadığım gibi fabrikasyon bir arıza çıkmaz da gönül rahatlığıyla kullanırım. Yurtdışı inceleme ve normal kullanıcı yorumları fiyatına göre mükemmel olduğunu söylüyor çünkü.

Takas ile g923 geçti elime yok parasına vites dahil daha deneyemedim ama bir bakayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,952
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri