FlyperX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,653
Essagerin kablo adaptörü var, ugreeninde kablosu vardı.Obd2 cihazı bile aldım ama typecden hdmi'a kablo veya adaptör bulamadım %70 indirimle satılan
Essagerin kablo adaptörü var, ugreeninde kablosu vardı.Obd2 cihazı bile aldım ama typecden hdmi'a kablo veya adaptör bulamadım %70 indirimle satılan
essagerin iyi marka mı ilkj defa duyudmEssagerin kablo adaptörü var, ugreeninde kablosu vardı.
Ben aldım genel yorumları olumluydu, 90 TL'ye geliyor adaptör ve kablosu ucuz yani en kötü f/p çıkar.essagerin iyi marka mı ilkj defa duyudm
Obd2 aldım 2.1 sürüm ama corolla 2015 var görmüyor. Egea 2025 var onda görüyor şansımaObd2 cihazı bile aldım ama typecden hdmi'a kablo veya adaptör bulamadım %70 indirimle satılan
Hocam ESSAGER kablo ve araba aksesuarları konusunda iyi ama adaptörü beş para etmez . Elle dokunulmayacak sıcaklıklara ulaşıyor. Çift soket denedim sıcaktan voltaj düşürdü. Tek soket denedim 10-15 W larda bile aşırı ısı yapıyor.Ben aldım genel yorumları olumluydu, 90 TL'ye geliyor adaptör ve kablosu ucuz yani en kötü f/p çıkar.
Anladım hocam sağolun, zaten 30 TL gibi bir fiyatı vardı çokta önemli kablosu iyiyse yeter bizimkiler için aldımHocam ESSAGER kablo ve araba aksesuarları konusunda iyi ama adaptörü beş para etmez . Elle dokunulmayacak sıcaklıklara ulaşıyor. Çift soket denedim sıcaktan voltaj düşürdü. Tek soket denedim 10-15 W larda bile aşırı ısı yapıyor.
Kablo konusunda 90 W a kadar ekranlı modelini denedim. Herhangi sorun çıkmadı ısınma da yaşamadım. Voltaj düşürmedi ve telefondan ölçtüğümde dalgalanma veya parazitlenmeye denk gelmedim tabii uzun kullanımda ne olur bilemem.Anladım hocam sağolun, zaten 30 TL gibi bir fiyatı vardı çokta önemli kablosu iyiyse yeter bizimkiler için aldım
ugreen nasıl acaba ben onun kablosunu aldımdaKablo konusunda 90 W a kadar ekranlı modelini denedim. Herhangi sorun çıkmadı ısınma da yaşamadım. Voltaj düşürmedi ve telefondan ölçtüğümde dalgalanma veya parazitlenmeye denk gelmedim tabii uzun kullanımda ne olur bilemem.
Hocam UGREEN nin PD240W modeli bende var elimdeki maksimum değer 90 W ve gayet stabil. Malzeme kalitesi özellikle kumaşı benim hoşuma gitti.ugreen nasıl acaba ben onun kablosunu aldımda
Bugün geldi 2 tane daha. Toplam 7 tane iptal oldu. Depodan çıkmış olanlar geliyor anladığım kadarı ile. Bakalım depondan çıkıp Çin havaalanına yolda olanlarda durum ne olacak. Yüksek ihtimal onlarda gelir gibi.Gümrüğe giriş tarihinden çok sipariş tarihi önemli , ayrıca karayolu ürünlerinde neredeyse hiç kontrol yapılmıyor.