PSU Pinlerim 9070XT Nitro+ kartıma yetmiyor.

Greyjor

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar, geçen hafta Sapphire 9070xt nitro+ kartını aldım ve onun içinde yeni bir 750w nzxt psu aldım(Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze). psu'mda 2 tane 8lik pin var ama ekran kartında 3 tane 8lik pin var dolayısıyla şuanda kullanamıyorum. neler önerirsiniz? şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhabalar, geçen hafta Sapphire 9070xt nitro+ kartını aldım ve onun içinde yeni bir 750w nzxt psu aldım(Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze). psu'mda 2 tane 8lik pin var ama ekran kartında 3 tane 8lik pin var dolayısıyla şuanda kullanamıyorum. neler önerirsiniz? şimdiden teşekkürler.
iyi günler bende 9070xt nitro düşünüyorum psu araştırmamda bu önerildi daha iyisi uyguna varmıdır yokmudur arkadaşlar yardımcı olucaktır. (vatan ındırımlerden mı satın aldınız kartı)

PSU değiştirmenizi.

Bende aynı psuyu kullanıyorum maalesef 3 giriş için uygun değil iade edip başka alın.

iyi günler bende 9070xt nitro düşünüyorum psu araştırmamda bu önerildi daha iyisi uyguna varmıdır yokmudur arkadaşlar yardımcı olucaktır. (vatan ındırımlerden mı satın aldınız kartı)
evet vatan indirimlerinde aldım. galiba attığınız psu'dan alacağım.

Bende aynı psuyu kullanıyorum maalesef 3 giriş için uygun değil iade edip başka alın.
PSU değiştirmenizi.
teşekkürler arkadaşlar.

kasanız belli midir büyük bir ekran kartı hangı boyutta kasa kullanıcaksınız?
kasamın modeli: VENTO VG4202FL
şuanda kullanamıyorum maalesef ama görüntüsü böyle duruyor kasada.

Ekler

• 1000020849.webp
    1000020849.webp
    1,019.9 KB · Hit: 43
kasamın modeli: VENTO VG4202FL
şuanda kullanamıyorum maalesef ama görüntüsü böyle duruyor kasada.
Akvaryum kasa olarak geçiyor sanırım bu model psu kasanın içinden çıkan model ondan uyumlu gelmedi herhalde.(kasanız linkinde gen5 olduğu yazıyor nitrolarda gen5 alınmasını söylenıyor fakat neye göre dikkat edicez o zaman)gayet güzel güle güle kullanın

Akvaryum kasa olarak geçiyor sanırım bu model psu kasanın içinden çıkan model ondan uyumlu gelmedi herhalde.gayet güzel güle güle kullanın
teşekkürler usta sana daha iyisi nasip olsun. psu içinden çıkmıyor ben ayriyetten satın almıştım. ama pin muhabbetinde bilgim yoktu ondan patladım.

teşekkürler usta sana daha iyisi nasip olsun. psu içinden çıkmıyor ben ayriyetten satın almıştım. ama pin muhabbetinde bilgim yoktu ondan patladım.
attığınız kasa linkinde psu modeli gen5 oldugu söylenıyor ama sız psu modelini almadınız o zaman tamamdır.

15 günlük iade hakkın dolmadı ise iade et geç.

Çoklayıcı ile ekstra 8 pin almakla flan uğraşma sağlıklı olmadığını söylüyor herkes.

Geri