Boş yapma ile alakası yok genel olarak James Donkey ürünleri çinden markasız ürünlere marka basılmış ürünler.Bütçenizi ve kaç inç istediğinizi söylerseniz daha güzel bir monitör önerebilirimHocam boş yapmasanız da
Biliyorsanız cevap verseniz
Boş yapma ile alakası yok genel olarak James Donkey ürünleri çinden markasız ürünlere marka basılmış ürünler.Bütçenizi ve kaç inç istediğinizi söylerseniz daha güzel bir monitör önerebilirimHocam boş yapmasanız da
Biliyorsanız cevap verseniz
Hocam bu indirimde değil ki güncel fiyatı buydu zaten.![]()
GamePower Sonic T80 27" Flat Fast IPS 180HZ 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kullandığı panel güzel. Bu fiyata alınır.
vallahi de boş yapıyorsunuz billahi de boş yapıyorsunuzBoş yapma ile alakası yok genel olarak James Donkey ürünleri çinden markasız ürünlere marka basılmış ürünler.Bütçenizi ve kaç inç istediğinizi söylerseniz daha güzel bir monitör önerebilirim
kullanıyorum sorusu olan varsa sorabılır![]()
GamePower Sonic T80 27" Flat Fast IPS 180HZ 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Kullandığı panel güzel. Bu fiyata alınır.
t80nın panelı zoe ama bununkı ne bılmıyorum hocam![]()
James Donkey Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
bunun paneli daha iyi değil miydi
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
Hocam akakçe gibi yerlerden bakıldığında en ucuzu 7800tl onuda pazarama/incehesap satıyor ondan paylaşmış olabilir arkadaşHocam bu indirimde değil ki güncel fiyatı buydu zaten.
Yok zaten bende 2 haftadır sepette duruyor bu fiyat ile girdi hala bu fiyatta.Hocam akakçe gibi yerlerden bakıldığında en ucuzu 7800tl onuda pazarama/incehesap satıyor ondan paylaşmış olabilir arkadaş
Hocam şubatta 5800dü 10 gün önce 6400 dü incehesapta siz o anlık farkına varmamış olabilirsiniz. Anlık olarak alınabilecek en düşük fiyat şuan bu bildiğim kadarıylaYok zaten bende 2 haftadır sepette duruyor bu fiyat ile girdi hala bu fiyatta.
Orası doğru en uygun 2kHocam şubatta 5800dü 10 gün önce 6400 dü incehesapta siz o anlık farkına varmamış olabilirsiniz. Anlık olarak alınabilecek en düşük fiyat şuan bu bildiğim kadarıyla
fiyat olarak baktım ama bi fazeon 2k 180hz var 6k fiyatıOrası doğru en uygun 2k
bu grupta daha önce incelemelerde linki paylaşılmıştı ürün incelemesininkullanıyorum sorusu olan varsa sorabılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
t80nın panelı zoe ama bununkı ne bılmıyorum hocam
ikisininde paneli aynıymışbu grupta daha önce incelemelerde linki paylaşılmıştı ürün incelemesinin
Rehber: En ucuz 2K 180Hz PPS monitör olan James Donkey Epic Q40 nasıldır?
İlk olarak sadece bu monitör özelinde beğendiğimi, markayı ve diğer ürünlerini çöp olarak bulduğumu söylemek istiyorum. Normalde bu tarz markaların ürünleriyle alakalı konu açmıyorum. Sadece 2.defa böyle bir konu açıyorum. Normalde açmam ama nadirende olsa F/P ürünler çıkabiliyor. Konusunu açtım...www.technopat.net