Shild Bronze | AMD Ryzen 5 9500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
güc kaynağını arttırabilirim yada sen bir sistem önerİkisi de çöp
O güç kaynakları patlar, paranı çöpe atarsın
Frisbygüc kaynağını arttırabilirim yada sen bir sistem öner
tamam güç kaynağıni değiştiririm öyle alınırmi pekiFrisby
Everest
Gamepower
Hadron
Rampage
PowerBoost almayın ve aldırmayın
teknobiyotikten bakiniz orada iyi sistem vartamam güç kaynağıni değiştiririm öyle alınırmi peki
Kasa ve güç kaynağını değiştirin o zaman alınabilirtamam güç kaynağıni değiştiririm öyle alınırmi peki
linkini atabilirmisinteknobiyotikten bakiniz orada iyi sistem var
tamamKasa ve güç kaynağını değiştirin o zaman alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de Ssd yi değiştirmeni öneririm
işlemci düşük kalıyor yayın açıcağım için yetersiz kalırBu da fena değil ama işlemci düşük kalabilir![]()
AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RTX2060 Super 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
6c 12t nerene yetmiyor?işlemci düşük kalıyor yayın açıcağım için yetersiz kalır
hayır işlemci kullanımı olarak ben fortnite turnuvasında yayında olurken işlemci zaten 50 60 kullanımda olucak ve yayınla bu 100 e vurmasın diye dedim6c 12t nerene yetmiyor?
Ben ekran kartı için dedim, darboğaz olur belki
https://www.teknobiyotik.com/bilgis...700-8gb-8gb-ram-1tb-hdd-oyun-bilgisayari.html6c 12t nerene yetmiyor?
Ben ekran kartı için dedim, darboğaz olur belki