🔥İndirim Delta GPS-550LB 550W PSU 1.740 TL

Yeni distribütör ile anlaştıkları için belli değil ama markaya neden no name yaklaşıyorsunuz onu anlamadım. Şu anda sen farketmeden evinde Delta ürünü bulunuyor olabilir.
Kardeş hakkında kötü düşünmüyorum ama insanlara iyice ***** muamelesi yapıyorsun yazımda marka hakkında bir kötüleme varmı bir bak bakalım belki bilgin vardır yada bilgisi olan bir arkadaş vardır diye söyledim .

Değildir hocam fakat ikiside zaten ucuz bütçede ucuz sistemlerde kullanılacak psu lar gidipte 80serisi kart falan takmazsınız ki taksanız 700w ta çalışırda 550de zor gibi şahsen benim 3060ti kartım güç tüketimi absürt 250w görüyor ful yükte 550de sıkıntı çıkardı büyük ihtimalle
Çıkmaz. 250W çeken bir kart için 550W bir PSU normal. 3070 ile 550W kullanılabiliyor. Ki yükte 240W'ları görüyor.

O paraya bunu vereyim 750w fsp hyper k pro.
vento kasadan çıktı mayısta almışım itopyadan. Beyaz psu ya geçtim fazla duruyor evde

Ekler

• IMG_1212.webp
    IMG_1212.webp
    940.9 KB · Hit: 20
Çıkmaz. 250W çeken bir kart için 550W bir PSU normal. 3070 ile 550W kullanılabiliyor. Ki yükte 240W'ları görüyor.
hocam 500 550w psu larda gpu kablosu az oluyor benim eski psumda mesela tek pin vardı yetmedi yeni aldığım karta ondan

O paraya bunu vereyim 750w fsp hyper k pro.
vento kasadan çıktı mayısta almışım itopyadan. Beyaz psu ya geçtim fazla duruyor evde
kral pazarlık yapalım sar bana istanbuldaysan :D

Geri