Altyapım hangi İss den kaç mbps destekliyor?

mr.ayano0

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar şu an aktif olarak Millenicom'un 100 mbps paketini kullanıyorum. 1000 mbps ye geçmek istiyorum ama altyapım ne kadara kadar veriyor hız tam anlayamadım
Millenicomun kendi sitesinde adresimi girdiğimde 1000 mbps destekliyor yazıyor
Opera Anlık görüntü_2025-10-29_221329_www.milleni.com.tr.webp

Türknetin sitesiden
Opera Anlık görüntü_2025-10-29_221504_www.turk.net.webp

Türk telekomda zaten belli bir şey demiyor
Opera Anlık görüntü_2025-10-29_221610_www.turktelekom.com.tr.webp

Ne yapmalıyım müşteri hizmetleriyle mi görüşmeliyim tam bilgi almak için?

Merhabalar,
TürkTelekom Altyapısında 1GBIT hat mevcut altyapı olarak yani fiber.
Her ISS 1000Mbps hız sunmuyor. Bu yüzden Türknet,netspeed gibi sağlayıcılar belirli hızlara kadar verebiliyor.
TT ile görüşüp fiyat bilgisi alabilirsiniz adresiniz için.

Arkadaşlar şu an aktif olarak Millenicom'un 100 mbps paketini kullanıyorum. 1000 mbps ye geçmek istiyorum ama altyapım ne kadara kadar veriyor hız tam anlayamadım
Millenicomun kendi sitesinde adresimi girdiğimde 1000 mbps destekliyor yazıyor Alıntıyı görüntüle
Türknetin sitesiden Alıntıyı görüntüle
Türk telekomda zaten belli bir şey demiyor Alıntıyı görüntüle
Ne yapmalıyım müşteri hizmetleriyle mi görüşmeliyim tam bilgi almak için?
https://www.speednet.com.tr/tr/altyapi-sorgulama Buradan sorgula eğer burasıda 1000 ise GPON altyapın var TT ve varyantlarından 1K alma şansın var. Almak içinde araman lazım firma firma.

Dediğim gibi tt gpon altyapın var aynı altyapı bende de var mileni türk telekom speednetten 1000lik alabiliyorsun
Milleninin sitesinde sanırsam yok. 1000 mbps paket hakkında başvuru almak için talep oluşturmuştum geri dönerlerse burdan ilerliyeyim yoksa TT ile mi görüşmeliyim ne önerirsiniz? Fiyatlar fahiş mi?

https://bireysel.turktelekom.com.tr...yalari/tum-yeni-musteri-kampanyalari?hiz=1000 Fahiş her yerde olduğu gibi milenide farklı olmayacaktır. taahhüt ile TTye geçebilirsin
Sağ olun dostlar sanırsam gerekli bilgileri aldım desteğiniz için teşekkürler.

Silindi.

Son düzenleme:
Geri