Papara Alternatifi Banka Önerisi

Reaksiyon skoru
235
Papara'nın kapanmasının ardından bankasız kaldım, acilen yeni bir alternatife ihtiyacım var.
Yaşım 25, işsizim. Gösterebileceğim herhangi bir gelirim vs. yok. İbanla ailemden para alabileceğim, aylık 3-4k limitli bir kredi kartım olsa işimi fazlasıyla görür.
Yaşadığım ilçede hiçbir banka şubesi yok, müşteri hizmetleri üzerinden hangi bankadan hesap açtırabilirim?

Papara'nın kapanmasının ardından bankasız kaldım, acilen yeni bir alternatife ihtiyacım var.
Yaşım 25, işsizim. Gösterebileceğim herhangi bir gelirim vs. yok. İbanla ailemden para alabileceğim, aylık 3-4k limitli bir kredi kartım olsa işimi fazlasıyla görür.
Yaşadığım ilçede hiçbir banka şubesi yok, müşteri hizmetleri üzerinden hangi bankadan hesap açtırabilirim?
Tüm bankalar online olarak kart oluşturuyor, kimlik ile nfc vs sorgulatıp başvuru yapın sonra bankadan yüzyüze arayıp oluşturuyorlar kartı. Düşük limitli 1-2k lık kredi kartı iste sonra otomatik zamanla arttırıylrlar zaten ama önce banka hesabı aç dediğim şekilde. 1-2k için gelir göstermenizi pek şart koymazlar.

Vakıfbankta bu saatlerde hesap açmıştım görüntülü bağlanıyorsunuz onay vs işte sonra kartı gönderiyorlar banka kartı ama kredi için ne yapılıyor bilmiyorum

Garantiden banka kartı aldım, kredi kartını da yanında verdiler 5K limiti var. İstemezseniz vermeyebiliriz dediler ama aldım ben. Öğrenciyim

Nays, papel.

en para ya da bakabilirsin hem arkadaşların dediği gibi artık çoğu bakaya mobil uygulamadan müşterisi olabiliyorsun

dostlar finans uygulamalarini gercek banka ile karsilastirmayin uc kurus cebimde kalicak diye bu uygulamalara guvenip paranizdan olmayin =DD

Hocam Papelde ücretsiz ibana para yollayabiliyor muyuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam en parada chasck back falan var mı ?
o konuda bilgim yok maalesef ama arasan müşteri hizmetlerini yardımcı olurlar muhtemelen

dostlar konuya dayanarak soruyorum paparaya anlık olarak para yukleyemıyormuyuz para cekemıyormuyuz onlıne alısverıs yapamıyormuyuz?

dostlar konuya dayanarak soruyorum paparaya anlık olarak para yukleyemıyormuyuz para cekemıyormuyuz onlıne alısverıs yapamıyormuyuz?
aynen hiç bir işlem yapılamaz diyor yasa dışı kumar sitelerine para dolaşımı vs diye iptal edilmiş yani kapatıldı büyük ihtimalle
paranız varsa TMSF tarafından iade edilecek diyor kısaca

( gemini a sordum ) :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,742
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri