Nothing phone 1 Vs Samsung M51

Teskkurler rom dedigimiz telefonu kendimiz guncelliyoruz o degil mi bana da cok fark yok gibi geldi biraz arastirdimda sadece yeni ve islemcisi biraz daha iyi olacak alırsam
hocam daha kolay şöyle anlatayım senin elinde m51 var. np1deki işlemci m52 işlemciyle aynı yani sen aslında neredeyse m51den m52ye geçmiş gibi olacaksın

np1 güncelleme desteği bitti sadece güvenlik güncellemesi alacak, bence güncellemesi devam eden cihazlara bakın

Bu fiyatlarda taksitsiz baska oneriniz varsa bakadabilirim zorlarım biraz ama taksit daha iyi benim icin

Yaklaşın 5 senedir M51 kullanıyorum oldukça memnunum ama sanki biryerleri bozulacak gibi geliyor bozulmadan ikinci elde satıp amazonda taksitle satılan nothing phone 1 almak mantıklı mı M51 7k fln ediyor üstüne bi 7k daha eklemem lazım nothing için değer mi sizce 256gb olan icin çok fark yok gibi ama

kasımda daha indirimlisi gelir mi ki
Bütcenize birazcık daha zorlayıp kesinlikle honor 400 almasısınız

Bu fiyatlarda taksitsiz baska oneriniz varsa bakadabilirim zorlarım biraz ama taksit daha iyi benim icin

Yaklaşın 5 senedir M51 kullanıyorum oldukça memnunum ama sanki biryerleri bozulacak gibi geliyor bozulmadan ikinci elde satıp amazonda taksitle satılan nothing phone 1 almak mantıklı mı M51 7k fln ediyor üstüne bi 7k daha eklemem lazım nothing için değer mi sizce 256gb olan icin çok fark yok gibi ama

kasımda daha indirimlisi gelir mi ki
https://www.a101.com.tr/elektronik/..._source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey bence daha iyi

Buna Ne Dersin
Bu aklımda aslında da şuan bütçe sıkıntısı yaşıyorum biraz zorlayacaklarım listesine aldım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütcenize birazcık daha zorlayıp kesinlikle honor 400 almasısınız
Teşekkürler o da aklımda zorlamaya ćalışabilirim sanırsam bana en çok önerilen telefon bu oldu önceden bi konu açmıştım onda da öndeydi

Sağol güzel gibi ama ekranı kavisli sanki kenarları 3 ay taksit te var gibi bakayım

Bu aklımda aslında da şuan bütçe sıkıntısı yaşıyorum biraz zorlayacaklarım listesine aldım teşekkürler

Teşekkürler o da aklımda zorlamaya ćalışabilirim sanırsam bana en çok önerilen telefon bu oldu önceden bi konu açmıştım onda da öndeydi

Sağol güzel gibi ama ekranı kavisli sanki kenarları 3 ay taksit te var gibi bakayım

eger gectigin telefon m51 olmasaydi 5.000mah bataryali telefonlar sana uygun olurdu.

ama seni 6.000mah bataryali honor 400 haric tatmin etmez gibi hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,241
Üyeler
183,776
Son üye
bakara66
Geri