🔥İndirim (BAŞLADI) AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

hocam benim soğutma gibi bir problemim yok görüntü için aldım sadece, bilgisayarın hava akışına ve sıcaklığına zararı olmadığı sürece sıkıntı yok. Sessiz ve rgb leri düzgün çalışsın kafi bana. Beklentilerimi karşılayabilir değil mi?
kandırılmış gibi hissetmeyeceksen karşılar
dc ayarını yaparsan sessiz dönüyor
ama soğutmaz
ben aynı kasada thermalrigt fanlarla kullanıyorum soğutma işini onlar yapıyor.

kandırılmış gibi hissetmeyeceksen karşılar
dc ayarını yaparsan sessiz dönüyor
ama soğutmaz
ben aynı kasada thermalrigt fanlarla kullanıyorum soğutma işini onlar yapıyor.
içeri bi miktar da olsa hava sokuyo ışıklarıyla kasa pavyona dönüyo dandikte olsa kontrolcü + kumanda var 800tl arkadaşlar ne lianli mi bekliyosunuz

içeri bi miktar da olsa hava sokuyo ışıklarıyla kasa pavyona dönüyo dandikte olsa kontrolcü + kumanda var 800tl arkadaşlar ne lianli mi bekliyosunuz

fan pwm diye satılıyor değil soketi öyle kendisi değil.
kontrolcü hiç bir işe yaramıyor çünkü kontrolcüye fanlar takılınca maksimum hızda çalışıyor fanlar haliyle kullanılamaz. diğer pwm fanları takıp denemedim bak onlarda işe yarayabilir.

ürün açıklamasında vaat ettiği ürün değil
ben atomun pwm nedir haberi bile olduğunu sanmıyorum onlarada öyle ürünün data sheet i gelmiştir çinden onu yazmışlar. temuda satılan fake pwm fanların bir versiyonu. ha düzeltirler mi bilemem.

atomun getirdiği minik pc var beelink zamanında almıştım 7/24 çalışıyor ona hastayım mesela 8 çekirdek işlemcisi var canavar gibi . atomu kazıklamış çinliler firmaya suç bulmuyorum:)

fiyata göre ben kabul ettim ama ürün pwm değil bu değişmez.
kabul edip etmemek müşteri tercihi.
alt fanlar konu içindeki çakma pwm ler görüntü güzel

12.webp

kontrolcü hiç bir işe yaramıyor çünkü kontrolcüye fanlar takılınca maksimum hızda çalışıyor fanlar haliyle kullanılamaz. diğer pwm fanları takıp denemedim bak onlarda işe yarayabilir.

ben atomun pwm nedir haberi bile olduğunu sanmıyorum onlarada öyle ürünün data sheet i gelmiştir çinden onu yazmışlar. temuda satılan fake pwm fanların bir versiyonu. ha düzeltirler mi bilemem.

atomun getirdiği minik pc var beelink zamanında almıştım 7/24 çalışıyor ona hastayım mesela 8 çekirdek işlemcisi var canavar gibi . atomu kazıklamış çinliler firmaya suç bulmuyorum:)

Alıntıyı görüntüle
sistem dolu dolu duruyo :D görüntü güzel fiyata bakılırsa al görüntüsü zevk versin tadında olmuş

Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata görüntü gayet güzel, aldım siyah setinden deneyelim. Kontrolcüsü benim için önemli değil kasamda zaten kontrolcü var ona bağlayacağım. Kendi kontrolcüm ile fanlarımın hızını ayarlayabiliyorum, bir ihtimal bunları da kendi kontrolcüm ile ayarlayabilir miyim acaba?
Ayrıca sizde ARGB özelliği sıkıntısız çalışıyor mu?

Ekler

• PCKasa.webp
    PCKasa.webp
    129.4 KB · Hit: 14
Bu fiyata görüntü gayet güzel, aldım siyah setinden deneyelim. Kontrolcüsü benim için önemli değil kasamda zaten kontrolcü var ona bağlayacağım. Kendi kontrolcüm ile fanlarımın hızını ayarlayabiliyorum, bir ihtimal bunları da kendi kontrolcüm ile ayarlayabilir miyim acaba?
Ayrıca sizde ARGB özelliği sıkıntısız çalışıyor mu?
msi anakart üzerinden renk efektt ayarı yapılıyor 6 fanı thermalright +çakma pwmler chain olarak bağladım kontrolcüsüz

hepsine yeterli enerji veriyor

rgb lerinde sıkıntı yok çakmaları fan çoklayıcı ile tek fan kafasına bağlayıp tek dc ayarı ayarı ile aynı hızda yani sessiz çalıştırabiliyorum.

benim için yeterli ancak sinir bozucu bir deneyim oldu.

kasa arkasındaki egzos görünen fanda çakma dragos.

ortası metalik

pahalı gibi duruyor

yani sadece görüntü istiyorsanız sıkıntı yok

kendini soğutamaz o ayrı

işlemci fanı thermalright o zannedip almayın

Son düzenleme:
msi anakart üzerinden renk efektt ayarı yapılıyor 6 fanı thermalright +çakma pwmler chain olarak bağladım kontrolcüsüz

hepsine yeterli enerji veriyor

rgb lerinde sıkıntı yok çakmaları fan çoklayıcı ile tek fan kafasına bağlayıp tek dc ayarı ayarı ile aynı hızda yani sessiz çalıştırabiliyorum.

benim için yeterli ancak sinir bozucu bir deneyim oldu.

kasa arkasındaki egzos görünen fanda çakma dragos.

ortası metalik

pahalı gibi duruyor

yani sadece görüntü istiyorsanız sıkıntı yok

kendini soğutamaz o ayrı
hiç hava akışı hissettirmiyor mu ya :D

hiç hava akışı hissettirmiyor mu ya :D
işte pwm olaydı
ona bir curve yapardın o zaman soğuturdu
şimdi dc ayarı ile az buçuk voltaj arttı mı ses artıyor estirdiği rüzgara değmiyor.
bu şekil fix voltaj en azından dönüyor... son derece sessiz ama pek havası yok .

Phanteks XT pro ultra kasanın alt kısmına alacaktım fanları ama yorumlar muazzam 😁

Hiçbir ürününü şahsen önermem bunlar turboxun sahibi trendyol pc olayının ele başı böyle yalandan indirimide havitten öğrenmişler belli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,140
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri