Çok Zayıfım Cici Bebe Kilo Aldırır Mı?

3 yıl olmuş 100 kilo olmuşmudur acaba

3 yıl olmuş 100 kilo olmuşmudur acaba
başta kinleri dinlediyse bu hale gelmiştir...( dalga amaçlı değil kilo alacaksanız sağlıklı alın önce yağ alıp sonra onu geri vermekle uğraşmayın)
1762068764333.webp

Dostum yukarıdakileri dinleme beni dinle. Günlük kalori ihtiyacından fazlasını alırsan kilo alırsın az alırsan kilo verirsin her şey bu kadar basit aslında. Öyle kilo aldıran veya verdiren ürün diye bir şey yok ve en önemlisi tartıda kaç kilo olduğumuz değil nasıl göründüğümüz. Spor yapmadan sadece kalori ihtiyacından fazlasını yiyip kilo alırsan sadece göbekli olacaksın vücudun yine çubuk gibi olacak ecnebice skinny fat. Spor yapıp kas kütleni artırman lazım. Bu da zamanla olacak bir şey. Yani sana tavsiye spora git, günlük kalori ihtiyacından fazlasını al. Umarım anlayabilmişimdir.
katılıyorum birde protein alımı falan dikkat edebilir bence günlük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başta kinleri dinlediyse bu hale gelmiştir...( dalga amaçlı değil kilo alacaksanız sağlıklı alın önce yağ alıp sonra onu geri vermekle uğraşmayın)
Alıntıyı görüntüle
oha 3 yıl önceki konuymus lan as0jdasoğdjoğasjdoğasjoğ farketmedim

100 gram cici bebede 33 gram şeker var buda cici bebeyi sağlıksız yapıyor bunun yerine evde yapılan yemekleri kusana kadar ye ben öyle yapıyorum 181 boy 65 kiloyum 75 olmak istiyorum günde 1 kilo makarna yada pirinç yiyorum ve evde yapılanlardan da yiyiyorum

Geri