🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 240 mm Siyah Sıvı Soğutucusu 2799 tl +40$ steam kodu HB

-Seçili MSI ürünlerinin, Kampanya sayfasında belirtilen seçili satıcılardan/online satıcılardan/ online satıcılardan satın alınmış olması gereklidir.

-Ürünü satın aldığınızı ispatlayan belgeleri MSl'ın onayına gönderin. Belgeler arasında, ürün üzerinde model seri numarasını açıkça gösteren bir fotoğraf (ürün kutusuna ait fotoğraflar geçersiz sayılacaktır) ve satın aldığınız MSI ürününün model adı, satın alma tarihi ve satıcı adının bulunduğu fatura/satış belgesi bulunmalıdır

-Seçili modellerden biri hakkında, seçili online mağazalarda yayınlanacak bir inceleme yazın.
-Not: Yetkili olmayan 3.parti satıcılardan veya mağazalardan alınan ürünler bu Promosyonda geçersiz sayılacaktır.

- İşbu Şart ve Koşullara tamamen uygun olarak, Etkinliğe katılan MSI satıcılarından Etkinliğe katılma niteliğine ve bu Şart ve Koşullara uygun ("uygun") yeni bir (1) adet MSI ürünü satın alın

Kampanya detaylarında bunlar yazıyor, birisinde buy now denilince hepsiburada linki gozukuyor ama diğerinde satıcı linki bulamadım. Amazondan alınca geçerli oluyor mu ?
Muhtemelen olmuyor.

Siyah kasaya beyazı alsam çok mu sırıtır

Bitmiş

ben kule tipi kullanıyorum 5700x3d işlemcim var ama yeni sistem alıcam 7800x3d li bu sıvı soğutma soğuturmu 7800x3d yi

amazondan alıncada $40 geliyor öylemi
hocam bugün msi sitesine kaydettim ürünümü ve aldığım yeri amazon olarak işaretledim. Kayıttan sonra uygun promosyon kısmına baktığımda iki promosyanda orda gözüküyor katılabiliyoruz sanırım. amazona yorum attım yorumun görünür olmasını bekliyorum ona hemen başvurucam. diğer cashback 14 gün geçmesini istiyor seçtirmiyor kayılı ürünü.

hocam bugün msi sitesine kaydettim ürünümü ve aldığım yeri amazon olarak işaretledim. Kayıttan sonra uygun promosyon kısmına baktığımda iki promosyanda orda gözüküyor katılabiliyoruz sanırım. amazona yorum attım yorumun görünür olmasını bekliyorum ona hemen başvurucam. diğer cashback 14 gün geçmesini istiyor seçtirmiyor kayılı ürünü.
memnunmusun kanka sogutucudan kararsız kaldım yaw kule tıpı var bende 7800x3d var işlemcide

2 defa faydalanabiliyor muyuz birde ilk 20$'ı alabildiniz mi?

memnunmusun kanka sogutucudan kararsız kaldım yaw kule tıpı var bende 7800x3d var işlemcide
şuanlık inanılmaz memnunum occt testte 55 derece max aldım 5600 ile. 7800x3dye hava soğutma dayanmaz gibi hocam 5600de ısınan bi işlemci az çok ama harbici iyi değerler alınır 40 dolar kodla mis.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 defa faydalanabiliyor muyuz birde ilk 20$'ı alabildiniz mi?
amazonun yorumumu yayınlamasını bekliyorum daha başvurmadım hocam reddedilmesin diye.

Ürünün beyaz renkli olanmı yoksa siyah mı?

Geri