tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
Burası Türkiye hocam her şey olabilir şaka bir yana bölge değiştirebilirsin İzmir bölgesini kullanıyorum ben genelde
Hocam bölgeyi çok kez değiştirdim sonuç aynıBölge değistirmeyi vs denedin mi?
Acaba sunucunun uploaddamı sık8ntı.var başka oyunda denedin mi steam.sil.yükle yaptın mı veya ayarları falan sıfırla bugün pubg benim 7gb güncellemesi sağolsun direk mobil veri ile yaptı sömürdü beniHocam bölgeyi çok kez değiştirdim sonuç aynı![]()
Acaba sunucunun uploaddamı sık8ntı.var başka oyunda denedin mi steam.sil.yükle yaptın mı veya ayarları falan sıfırla bugün pubg benim 7gb güncellemesi sağolsun direk mobil veri ile yaptı sömürdü beni
Hocam oyunu bir HDD ye kuruyorum bundan dolayı olabilir mi?Hocam en iyisi epic games uzerinde bir deneyin olmazsa müşteri hizmetlerine ulaşın upload göründüğü kadar vermez hiç bir zaman
10mb'de yazmaz ama hdd onuda hesaba kat gerçi hdd'de ne kadar yer varHocam oyunu bir HDD ye kuruyorum bundan dolayı olabilir mi?
10mb'de yazmaz ama hdd onuda hesaba kat gerçi hdd'de ne kadar yer var
: D argümanım kalmadı pek diske sağlık testi yapsana bi hız testi vs
Şaka gibibugun bende ssd ye ındırdım 100 mb ınt ama yazması cok yavas saglık problemı vs yok onlara baktım steamde var
250 okuma 300 yazma veriyor: D argümanım kalmadı pek diske sağlık testi yapsana bi hız testi vs
Bi steam desteğe yazsanaŞaka gibi1000mbps net var 1mb ile indiriyor
![]()