hocam sıvı soğutma işin hallettim ve bios update tamamnlanmış durumda ancak şuanda windowsa geçemiyorum update sonrası yapmam gereken şeyler nelerdir?8 pin 150w civarı güç verebiliyor, 7800x3d için gayet yeterli.
boot seçeneğini windows'un kurulu disk yapmanız lazım. sonra kaydedip çıkınhocam sıvı soğutma işin hallettim ve bios update tamamnlanmış durumda ancak şuanda windowsa geçemiyorum update sonrası yapmam gereken şeyler nelerdir?
2 adet m2 diskiniz gözüküyor ama.diskler boot order bölümünde yok hocam
Boot priority tıkladınız mı ? Sarı ile işaretli olanevet bende onu anlayamadım boot priority e gelince seçenek sunmuyor bios
windowsu uefi olarak kurduysanız ve bios csm olarak kaldıysa ondan dolayı görünmüyor olabilir, ayarlara biraz göz gözdirin advanced mode kısmına giripevet hocam boş görünüyor
hocam sizide çok yordum ancak windowsun kurulu olduğu m2 yi seçince ekte oldupu gibi döngüde kalıuorwindowsu uefi olarak kurduysanız ve bios csm olarak kaldıysa ondan dolayı görünmüyor olabilir, ayarlara biraz göz gözdirin advanced mode kısmına girip
F11 ile seçiyorsunuz windows olan diski sanırım, ama bios üzerinden seçmenizi istiyor sistem, kurduğunuz windows ya da biosda bir sıkıntı var ama anlam veremedim, ayriyeten bios nasıl güncellendi, siz anladığım kadarıyla bios güncelleme yapmadınız, sıvı soğutma çalışmıyor diye, haksız mıyım, bios yazımı sağlıklı olmamışta olabilir.hocam sizide çok yordum ancak windowsun kurulu olduğu m2 yi seçince ekte oldupu gibi döngüde kalıuor
sıvı soğutma çalışmama sebebi psu kablosu tam oturmamış ondan sizin attığınız link üzerinden biosun bin dosyası ile update ettimF11 ile seçiyorsunuz windows olan diski sanırım, ama bios üzerinden seçmenizi istiyor sistem, kurduğunuz windows ya da biosda bir sıkıntı var ama anlam veremedim, ayriyeten bios nasıl güncellendi, siz anladığım kadarıyla bios güncelleme yapmadınız, sıvı soğutma çalışmıyor diye, haksız mıyım, bios yazımı sağlıklı olmamışta olabilir.
bios ekranında yükleme barı çıktı ve tamamlanınca resetledi okadar şuanda csm kapalıydı onu açtım ve bu ekrana geliyorsıvı soğutma çalışmama sebebi psu kablosu tam oturmamış ondan sizin attığınız link üzerinden biosun bin dosyası ile update ettim
Tamam bios üzerinden m2 yi seçincede aynı attığım ekranda kalıyor hocamsıvı soğutma çalışmama sebebi psu kablosu tam oturmamış ondan sizin attığınız link üzerinden biosun bin dosyası ile update ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bios ekranında yükleme barı çıktı ve tamamlanınca resetledi okadar şuanda csm kapalıydı onu açtım ve bu ekrana geliyor biosa da yönlendirmiyor
Dünkü yaptığımız gibi, cmos jumper ile bios resetleyebilirmisin hocam, sistemin elektriği aynı şekil de olmasın, ardından tekrar deneyelimsıvı soğutma çalışmama sebebi psu kablosu tam oturmamış ondan sizin attığınız link üzerinden biosun bin dosyası ile update ettim
bios ekranında yükleme barı çıktı ve tamamlanınca resetledi okadar şuanda csm kapalıydı onu açtım ve bu ekrana geliyor
Tamam bios üzerinden m2 yi seçincede aynı attığım ekranda kalıyor hocam