Her sene sonu büyük zamlar gelecek diyen tayfaya göre evet Kasım ayındayız hocam senceArkadaşlar incehesapta crimson sistem vardı geçen hafta 30.999tl
Perşembe gecesi 33.999tl
Bu sabah 37.999tl gibi bir rakama çıkarttılar en uygun sistem buydu
Daha iyi kasa düşürür müyüm hocamHer sene sonu büyük zamlar gelecek diyen tayfaya göre evet Kasım ayındayız hocam sence![]()
O Parçalar, bu kombinasyona 38k çok bence. Beklemenizi öneririm. Ya da kasım ayına özel fırsat pc'ler çıkar, onları kovalayın. Zamlardan önce son sistem gibi haberler duyarsınız.Daha iyi kasa düşürür müyüm hocam
Hocam bilmediğimden soruyorum, akakce üzerinden parçalara tek tek baktım daha kasa ve m2 ssd eklemeden 40k oldu nasıl 38k fazla oluyor bu sistem içinO Parçalar, bu kombinasyona 38k çok bence. Beklemenizi öneririm. Ya da kasım ayına özel fırsat pc'ler çıkar, onları kovalayın. Zamlardan önce son sistem gibi haberler duyarsınız.
Hazır sistem satan yerler, ürünleri toplu ve ucuza aldığı için, hazır sistemde kullandıklarında daha ucuz fiyattan falan veriyorlar. Mesela ekran kartını tekli alırsanız atıyorum 20k ise hazır sistemin faturasında daha düşük bedelde gözükebilir.Hocam bilmediğimden soruyorum, akakce üzerinden parçalara tek tek baktım daha kasa ve m2 ssd eklemeden 40k oldu nasıl 38k fazla oluyor bu sistem için
Hocam nasıl çok cuma indiriminde aldım ama daha uygun bir şey bulamadım açıkcasıO Parçalar, bu kombinasyona 38k çok bence. Beklemenizi öneririm. Ya da kasım ayına özel fırsat pc'ler çıkar, onları kovalayın. Zamlardan önce son sistem gibi haberler duyarsınız.
Fiyat fena değil. Arkadaşın dediği gibi hazır sistem satanlar ayrıca ekran kartı satanlar olduğu için fazla çıkar eğer tek tek toplarsan. Ancak tabii daha sağlam bir sistem çıkar örneğin colorful anakart veya psu ve kasa farklı olur istediğin olur. Tabii kasa fiyatlarına da bakmak lazım. PC ile çok uğraşan biri değilseniz hazır alın.Daha iyi kasa düşürür müyüm hocam