Zam kapıya dayandı mı ?

canovzki

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar incehesapta crimson sistem vardı geçen hafta 30.999tl
Perşembe gecesi 33.999tl
Bu sabah 37.999tl gibi bir rakama çıkarttılar en uygun sistem buydu

Arkadaşlar incehesapta crimson sistem vardı geçen hafta 30.999tl
Perşembe gecesi 33.999tl
Bu sabah 37.999tl gibi bir rakama çıkarttılar en uygun sistem buydu
Her sene sonu büyük zamlar gelecek diyen tayfaya göre evet Kasım ayındayız hocam sence :)

Ekler

• IMG_2395.webp
    IMG_2395.webp
    130.2 KB · Hit: 50
Daha iyi kasa düşürür müyüm hocam
O Parçalar, bu kombinasyona 38k çok bence. Beklemenizi öneririm. Ya da kasım ayına özel fırsat pc'ler çıkar, onları kovalayın. Zamlardan önce son sistem gibi haberler duyarsınız.

O Parçalar, bu kombinasyona 38k çok bence. Beklemenizi öneririm. Ya da kasım ayına özel fırsat pc'ler çıkar, onları kovalayın. Zamlardan önce son sistem gibi haberler duyarsınız.
Hocam bilmediğimden soruyorum, akakce üzerinden parçalara tek tek baktım daha kasa ve m2 ssd eklemeden 40k oldu nasıl 38k fazla oluyor bu sistem için

Hocam bilmediğimden soruyorum, akakce üzerinden parçalara tek tek baktım daha kasa ve m2 ssd eklemeden 40k oldu nasıl 38k fazla oluyor bu sistem için
Hazır sistem satan yerler, ürünleri toplu ve ucuza aldığı için, hazır sistemde kullandıklarında daha ucuz fiyattan falan veriyorlar. Mesela ekran kartını tekli alırsanız atıyorum 20k ise hazır sistemin faturasında daha düşük bedelde gözükebilir.

İndirim, kampanya, kupon kodu falan yakalayıp tek tek topladığınızda, çok daha kârlı, çok daha kaliteli sistem toplarsınız. Fakat hazır sistemlerde atıyorum ram iyiyse, ssd kötüdür veya kasa kötüdür. Yani bir yerden kısarken bir yerden verirler. Baktığınız zaman aynı ürün, aynı donanım fakat kalite farkı var.

Hocam nasıl çok cuma indiriminde aldım ama daha uygun bir şey bulamadım açıkcası

Herkes asgari ücrete büyük zamlar bekliyor. O nedenle şimdiden daha büyük zamlara hazırlanıyor. Asgari ücret zammı beklendik gibi çıkmasa da artık olan olmuş, geri dönülmez kuralı işler.

Daha iyi kasa düşürür müyüm hocam
Fiyat fena değil. Arkadaşın dediği gibi hazır sistem satanlar ayrıca ekran kartı satanlar olduğu için fazla çıkar eğer tek tek toplarsan. Ancak tabii daha sağlam bir sistem çıkar örneğin colorful anakart veya psu ve kasa farklı olur istediğin olur. Tabii kasa fiyatlarına da bakmak lazım. PC ile çok uğraşan biri değilseniz hazır alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,334
Üyeler
185,254
Son üye
shady48
Geri