🔥İndirim Toshiba 65” 4K UHD TV 🔥 19.999₺ (Visa Özel)

Yorumlar korkutucu

Bilader ezbere yorum yapmışsın 20k ya düzgün markalı 65inç tv varmı da konuşuyorsun? Bide Türkçenin içinde İngilizce katıp katletmişsin. Senin yerine utandık bugünde.
Aha bak sıcak fırsatlarda boş konuşarak reaksiyon kasan biri daha. Vestel genellikle Toshiba markası adına fiyatını hakeden ürünler üretmiyor.
Al sana QLED TV. Kaliteli bir üretici KTC üretiyor ve TCL CHOT panel kullanıyor.

Lan maymun. Adam 1200₺ ucuza daha bilindik bir marka atmış.
Birader adama neden hakaret ediyorsun. Söylediği doğru. Toshiba'nın panelleri Vestel. Haliyle öyle üstün bir kalite bekleme. Next eğer TCL panel kullanıyorsa muhtemelen daha canlı renklere sahip bir tv olacaktır. Toshiba'yı o çocukluğumuzdaki kalite ile özdeşletirip araştırmadan almayın. En azından televizyonunu almayın.

Lan maymun. Adam 1200₺ ucuza daha bilindik bir marka atmış.
Toshiba kalitesi değil bunlar. Toshiba'nın televizyonlarını Türkiye'de Vestel üretiyor. Next devasa ve panel üreticisi KTC'ye televizyonlarını yaptırıyor ve bu televizyon TCL CHOT panel kullanıyor. Gerçek QLED.

Dostlar tartışmaya gerek yok öncelikle konulara açıklık getireyim, Vestel yetkili servisi atölyesinde tv teknisyeni olarak çalışıyorum. @İsimbulamajim hocamın dediği doğru toshiba televizyonlar vestel üretimi ve panel kalitesi olarak çok iyi değiller. Fakat şasesi, besleme kartı vs. fiyatına göre yeterli kalitede. Burada f/p oranı önemli bence. Tercihinizi ona göre yapın.

Birader adama neden hakaret ediyorsun. Söylediği doğru. Toshiba'nın panelleri Vestel. Haliyle öyle üstün bir kalite bekleme. Next eğer TCL panel kullanıyorsa muhtemelen daha canlı renklere sahip bir tv olacaktır. Toshiba'yı o çocukluğumuzdaki kalite ile özdeşletirip araştırmadan almayın. En azından televizyonunu almayın.
Hocam bir düzeltme yapayım, vestel ve toshiba televizyonlar için paneli vestel değil farklı bir marka üretiyor. Vestel maalesef panel üreten bir firma değil şuan da.

Dostlar tartışmaya gerek yok öncelikle konulara açıklık getireyim, Vestel yetkili servisi atölyesinde tv teknisyeni olarak çalışıyorum. @İsimbulamajim hocamın dediği doğru toshiba televizyonlar vestel üretimi ve panel kalitesi olarak çok iyi değiller. Fakat şasesi, besleme kartı vs. fiyatına göre yeterli kalitede. Burada f/p oranı önemli bence. Tercihinizi ona göre yapın.

Hocam bir düzeltme yapayım, vestel ve toshiba televizyonlar için paneli vestel değil farklı bir marka üretiyor. Vestel maalesef panel üreten bir firma değil şuan da.
Değil tabii ki. Vestel de gidiyor bir yerden alıyor ama genelde kaliteli panelleri yok. En azından TCL gibi bir firmaya rakip olamaz. Gider ondan alır ancak. Bir tane Vestel TV almıştım, herkes çok öneriyordu. Renkleri hiç beğenmemiştim kurulumda TV'de sorun olduğunu servis raporladı. Ona rağmen 1 ay ne uğraştırdılar anlatamam. Uzun hikaye. Bir daha tövbe.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri