emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,812
Herkese merhabalar km si 200 üstü olmayan tramesi vb. çok aşırı olmayan boyası da aynı şekilde bi araba bakıyorum önerebilirseniz sevinirim
Takibimde, bende 400 e falan bakıyorum araçHerkese merhabalar km si 200 üstü olmayan tramesi vb. çok aşırı olmayan boyası da aynı şekilde bi araba bakıyorum önerebilirseniz sevinirim
piyasa yapacağım araba yok vallaTakibimde, bende 400 e falan bakıyorum araç
Piyasanın babasını yapacağın motor alırsın o parayapiyasa yapacağım araba yok valla
Kac km de arac kral ve mac paraya aldin dizel mi bilgi verir misin3 ay önce benzer beklentilerde araç arayışındaydım.
Gözüme Clio 3 - Fiesta mk7 - Punto - Linea modellerini kestirdim.Kendi şehrimden arıyordum,düşük km punto buldum aldım.Astra h'da kafamı kurcalıyordu ama bakım maliyeti,parçası,ustası derken italyana yöneldim.
1.4 atmosferik saf benzin manuel 2012 dynamic paket yokuş kalkış-hız sabitleme vs. var.Az yakıyor az kaçıyor turbosuz 80k km 540a almıştımKac km de arac kral ve mac paraya aldin dizel mi bilgi verir misin
İyi almissin da knk hic gitmiyo 1.4ler ya1.4 atmosferik saf benzin manuel 2012 dynamic paket yokuş kalkış-hız sabitleme vs. var.Az yakıyor az kaçıyor turbosuz 80k km 540a almıştım
Cidden gitmiyor ama ilk arabam ayağımı yerden kessin,parça-usta konusunda zorlamasın diye bunu aldım.Yavaş yavaş yükselticem inşallah.İyi almissin da knk hic gitmiyo 1.4ler ya
o rakamlara alacagınız her araba için bir 100k da ayrı ayrman lazımHerkese merhabalar km si 200 üstü olmayan tramesi vb. çok aşırı olmayan boyası da aynı şekilde bi araba bakıyorum önerebilirseniz sevinirim
Bende o yüzden dizel. Araç bakıyorum ama onların da bişey cikarsa masraflari cokCidden gitmiyor ama ilk arabam ayağımı yerden kessin,parça-usta konusunda zorlamasın diye bunu aldım.Yavaş yavaş yükselticem inşallah.