BU RAM BU FİYATTAN ALINIR MI ?

visa indirimi ile 7760 civarına iniyor bu fiyattan almalı mıyım sizce, daha iyi bir fırsat sunar mı kasım indirimleri.
Şuanki ram piyasasına göre 7760 iyi fiyat.
Yalnız şunu unutmamakta fayda var, bu fırsatçı firmalar ramler zamlanmadan önce aldıkları ramleri, yani eski stoklarını şuan 2-3 katına satıyolar. Hani yurt dışından yeni fiyatlar üzerinden gelenleri anlarım da neyse, burunlarından gelsin bütün bu fırsatçı firmaların diyip susuyorum.

Evet hocam ülkede dürüst satıcı kalmadı herkes bir açık kollayıp müşteriye geçirme peşinde elden de bir şey gelmiyor etik falan dinleyen yok.

Bende şunu düşünüyorum acaba kasım ortalarında 11.11 gibi güzel bir indirimler daha aşşağı iner mi

çok anlık vur kaç indirimler düşüyor ama denk gelemiyorum sürekli takip etmek yoruyor adamı
Valla ben de komple sistem diziyorum, bu ay her saat bakınıcam özellikle 11.11e kadar sonra olmazsa normal bu fiyatlardan alıcam alamadığım parçaları..

visa indirimi ile 7760 civarına iniyor bu fiyattan almalı mıyım sizce, daha iyi bir fırsat sunar mı kasım indirimleri.
Bunu 10 gün önce 5800 e aldım. 8640 olmuş. Çok zamlanmış ram piyasası

Valla ben de komple sistem diziyorum, bu ay her saat bakınıcam özellikle 11.11e kadar sonra olmazsa normal bu fiyatlardan alıcam alamadığım parçaları..
bende topladım sadece ram ve işlemci soğutucu kaldı onlarıda bekliyim diyorum ama sabırsızlıkta var her gördüğüme atlıyorum artık :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu 10 gün önce 5800 e aldım. 8640 olmuş. Çok zamlanmış ram piyasası
Hocam kasım başlamadan önce 6100 e alsam mı diye düşündüğüm ram bugün 12k civarına karşıma çıktı şok oldum :) bu firmalar böyle kafasına göre zam yapınca bi yaptırım vs. yok mu bunlara

bende topladım sadece ram ve işlemci soğutucu kaldı onlarıda bekliyim diyorum ama sabırsızlıkta var her gördüğüme atlıyorum artık :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kasım başlamadan önce 6100 e alsam mı diye düşündüğüm ram bugün 12k civarına karşıma çıktı şok oldum :) bu firmalar böyle kafasına göre zam yapınca bi yaptırım vs. yok mu bunlara
Ne oldu da bu kadar zamlandı merak ediyorum

Ya yalan o iş, bi video yaptılar 2 haber hoopp zamlandı hepsi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri