visa indirimi ile 7760 civarına iniyor bu fiyattan almalı mıyım sizce, daha iyi bir fırsat sunar mı kasım indirimleri.

Şuanki ram piyasasına göre 7760 iyi fiyat.
visa indirimi ile 7760 civarına iniyor bu fiyattan almalı mıyım sizce, daha iyi bir fırsat sunar mı kasım indirimleri.
Bence iner ben de alıcam bekliyorum hala.
Valla ben de komple sistem diziyorum, bu ay her saat bakınıcam özellikle 11.11e kadar sonra olmazsa normal bu fiyatlardan alıcam alamadığım parçaları..çok anlık vur kaç indirimler düşüyor ama denk gelemiyorum sürekli takip etmek yoruyor adamı
Bunu 10 gün önce 5800 e aldım. 8640 olmuş. Çok zamlanmış ram piyasası

bende topladım sadece ram ve işlemci soğutucu kaldı onlarıda bekliyim diyorum ama sabırsızlıkta var her gördüğüme atlıyorum artıkValla ben de komple sistem diziyorum, bu ay her saat bakınıcam özellikle 11.11e kadar sonra olmazsa normal bu fiyatlardan alıcam alamadığım parçaları..
Hocam kasım başlamadan önce 6100 e alsam mı diye düşündüğüm ram bugün 12k civarına karşıma çıktı şok oldumBunu 10 gün önce 5800 e aldım. 8640 olmuş. Çok zamlanmış ram piyasası
![]()
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram (KD5AGUA80-64A320J) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Intel XMP 3.0 ve AMD EXPO tek tıklamayla hız aşırtma desteği sayesinde çok hızlı performansın kilidini anında açınwww.gaming.gen.tr
Ne oldu da bu kadar zamlandı merak ediyorumbende topladım sadece ram ve işlemci soğutucu kaldı onlarıda bekliyim diyorum ama sabırsızlıkta var her gördüğüme atlıyorum artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasım başlamadan önce 6100 e alsam mı diye düşündüğüm ram bugün 12k civarına karşıma çıktı şok oldumbu firmalar böyle kafasına göre zam yapınca bi yaptırım vs. yok mu bunlara
Global markaların yapay zeka yatırımları için ciddi orandaki ram taleplerinden dolayı oldu diye biliyorum ben.Ne oldu da bu kadar zamlandı merak ediyorum