Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 798
Beyler bu son konum ps5 pro almaya karar verdim ama 11.11 indirimi olur mu ithalatçı garantili düşünüyorum 40k civarı 6 taksit inerse ne kadar iner?
Memnun musunuz hocam ithalatçı olmasından garantisinin?Sanmıyorum hocam kolay kolay indirim girmez ben alalı 1 ay falan oldu 24k ithalat olarak aldım.
Yani ucuz garantilik bir şey olmadı bir sıkıntı yaşamadım. Ama şöyle önerim var sana eğer PC'de çok oyun oynadıysan hikayeli falan PS kenarda dururMemnun musunuz hocam ithalatçı olmasından garantisinin?
yok hıc hıkayelı oyun oynamadım hangı satıcı lınk verebılırsen ıyı olurYani ucuz garantilik bir şey olmadı bir sıkıntı yaşamadım. Ama şöyle önerim var sana eğer PC'de çok oyun oynadıysan hikayeli falan PS kenarda dururben baya oyun bitirdim PC'de o yüzden şuan duruyor yeni oyunları bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alacaksan da aldığım satıcıyı söyleyebilirim.
turkcell pasajdan alacaktım 6 takstıt ıkı kartımada banka onay vermedı dedıPS5'te indirim olmaz ve zaten şu an gördüğünüz fiyatların %95'i tavsiye edilen satış rakamının üstündedir.
bu fırmadan sıparıs verdım umarım pısman olmam bugun kargolamazlar sanırım![]()
PS5 Slim Digital 1 TB SSD Oyun Konsolu Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Sony PS5 Slim Digital 1 TB SSD Oyun Konsolu ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Sony PS5 Slim Digital 1 TB SSD Oyun Konsolu fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Ben alışgidiş.com sitesinden almıştım Fibabanka'nın şahsi sitesiydi buradan da satış yapılıyordu elektronik vb. faizsiz 3 taksit kredi ile aldım 3 ay ertelemeli fakat siteyi kapatmışlar. Aldığım satıcı attığım linkte FLY TECHNOLOGY .
Umarım olmazsın ama sana önerim açarken video kaydı ile aç her şeyi bir sıkıntı çıkarsa kanıt olsun elinde hem de iade hakkın var zaten.bu fırmadan sıparıs verdım umarım pısman olmam bugun kargolamazlar sanırım
cift kol guzel fıyata almıssın bende tek kol 6 taksıt aldım umarım cok fazla ındırım olmaz ben bekleyemedım senın gıbıDün idefixten 6 taksit 43kya aldım 2 kol 1 şarj istasyonu ps5 pro
İndirime girerse ağlarım
evet vıdeo cekerım mutlaka teskrlerUmarım olmazsın ama sana önerim açarken video kaydı ile aç her şeyi bir sıkıntı çıkarsa kanıt olsun elinde hem de iade hakkın var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ho hocam güle güle kullan inşallah.