Ps5 pro ithalatçı garantili kasım indirimi olur mu

Omeraslan93

80+ Silver
Reaksiyon skoru
798
Beyler bu son konum ps5 pro almaya karar verdim ama 11.11 indirimi olur mu ithalatçı garantili düşünüyorum 40k civarı 6 taksit inerse ne kadar iner?

Sanmıyorum hocam kolay kolay indirim girmez ben alalı 1 ay falan oldu 24k ithalat olarak aldım.

Memnun musunuz hocam ithalatçı olmasından garantisinin?
Yani ucuz garantilik bir şey olmadı bir sıkıntı yaşamadım. Ama şöyle önerim var sana eğer PC'de çok oyun oynadıysan hikayeli falan PS kenarda durur :D ben baya oyun bitirdim PC'de o yüzden şuan duruyor yeni oyunları bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacaksan da aldığım satıcıyı söyleyebilirim.

Baktığımda çoğu yalandan indirimdi pek bişi beklemeyin ha ama baya bir peşin fiyatına taksit vardı öyle şyi olabiliyor

Yani ucuz garantilik bir şey olmadı bir sıkıntı yaşamadım. Ama şöyle önerim var sana eğer PC'de çok oyun oynadıysan hikayeli falan PS kenarda durur :D ben baya oyun bitirdim PC'de o yüzden şuan duruyor yeni oyunları bekliyorum.

Alacaksan da aldığım satıcıyı söyleyebilirim.
yok hıc hıkayelı oyun oynamadım hangı satıcı lınk verebılırsen ıyı olur

Ben alışgidiş.com sitesinden almıştım Fibabanka'nın şahsi sitesiydi buradan da satış yapılıyordu elektronik vb. faizsiz 3 taksit kredi ile aldım 3 ay ertelemeli fakat siteyi kapatmışlar. Aldığım satıcı attığım linkte FLY TECHNOLOGY .

PS5'te indirim olmaz ve zaten şu an gördüğünüz fiyatların %95'i tavsiye edilen satış rakamının üstündedir.

PS5'te indirim olmaz ve zaten şu an gördüğünüz fiyatların %95'i tavsiye edilen satış rakamının üstündedir.
turkcell pasajdan alacaktım 6 takstıt ıkı kartımada banka onay vermedı dedı

Ben alışgidiş.com sitesinden almıştım Fibabanka'nın şahsi sitesiydi buradan da satış yapılıyordu elektronik vb. faizsiz 3 taksit kredi ile aldım 3 ay ertelemeli fakat siteyi kapatmışlar. Aldığım satıcı attığım linkte FLY TECHNOLOGY .
bu fırmadan sıparıs verdım umarım pısman olmam bugun kargolamazlar sanırım

bu fırmadan sıparıs verdım umarım pısman olmam bugun kargolamazlar sanırım
Umarım olmazsın ama sana önerim açarken video kaydı ile aç her şeyi bir sıkıntı çıkarsa kanıt olsun elinde hem de iade hakkın var zaten.

Ho hocam güle güle kullan inşallah.

Dün idefixten 6 taksit 43kya aldım 2 kol 1 şarj istasyonu ps5 pro
İndirime girerse ağlarım

Dün idefixten 6 taksit 43kya aldım 2 kol 1 şarj istasyonu ps5 pro
İndirime girerse ağlarım
cift kol guzel fıyata almıssın bende tek kol 6 taksıt aldım umarım cok fazla ındırım olmaz ben bekleyemedım senın gıbı :D
Umarım olmazsın ama sana önerim açarken video kaydı ile aç her şeyi bir sıkıntı çıkarsa kanıt olsun elinde hem de iade hakkın var zaten.

Ho hocam güle güle kullan inşallah.
evet vıdeo cekerım mutlaka teskrler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero