Kadınla Erkek Arkadaş Olabilir'mi?

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,261
neymiş efendim kadınla erkek arkadaş olamazmış sen nefsini tutmayı bilmiyorsan Sana Bilinç Ve Fiziki Özgürlüğü Veren Tanrı Ne Yapsın?
Sosyal Medya Ortamına Girmeden Önce Kadınlara Kızlara Yetişkin Çocuk Demeden Kafamda Tek Bir Bakış Açısı Vardı Piskolojik Olarak Bilinç Altımda Yer Alan Fikirleri Bozdu Bunlar Gibi Fesat İnsanların Fikirleriyle Maaf Oldu Bilinç Altımdaki Bakış Açısı

Bu evrede şuna bakmamız gerekiyor eş demek bir hayatı paylaşacağımız kişi demektir hayat yoldaşı demektir can yoldaşı demektir aynı şekilde arkadaş dost dediğimizde bu tabirde yer almaktadır kadın erkek elbetki dost olabilir hatta bunun sonucunda sevgilide olabilir bu normal çünkü cinsiyet fark etmemeksizin birbirleri ile iyi anlaşıyorlar ise bunun sonucunda zaten birlikte bu yola devamda etmek isteyebilirler ama ortada ince bir çizgi varsa oda şudur dostluk başkadır aldatma başkadır benim bugün bir eşim olsa elbetki çevresini tanımak ve onu çevresine göre yer yer kısıtlamak benim hakkımdır fakat bu kısıtlama bir bende başlayıp bende bitmiyor eşimdede başlayıp eşimdede bitiyor önemli olan cinsiyet değil fikirler ve bilinçlerdir

Son düzenleme:
Kadınla erkek arkadaş olmaz. Bak bu konuyu İslam'a veya başka bir dine getirmeden anlaşılabileceği düşünüyorum. XX kromozomlu bireylerle XY kromozomlu bireyler arkadaş olmak için değil eş olmak vardır bunun tersi başka konulara girer. Adam gayet iyi örnek vermiş. Annemizin yakın bir erkek arkadaşı olabilirmi yani böyle bir şeyin olmasının mumkunati olamaz ahlak dedigimiz şeyin sinirlarini geçiyor. İlla belaltı olacak diye birşeyde yoktur anneniz bir gün erkek arkadasimla kahve içmeye gideceğim dese tepkiniz ne olurduki arkadaş olabileceğini savunuyorsunuz

neymiş efendim kadınla erkek arkadaş olamazmış sen nefsini tutmayı bilmiyorsan Sana Bilinç Ve Fiziki Özgürlüğü Veren Tanrı Ne Yapsın?
Sosyal Medya Ortamına Girmeden Önce Kadınlara Kızlara Yetişkin Çocuk Demeden Kafamda Tek Bir Bakış Açısı Vardı Piskolojik Olarak Bilinç Altımda Yer Alan Fikirleri Bozdu Bunlar Gibi Fesat İnsanların Fikirleriyle Maaf Oldu Bilinç Altımdaki Bakış Açısı
Kadınla erkek arkadaş olamaz. 6 ay olursun 1 yıl olursun 10 yıl olursun. Bir kere sevmeye başladığın gün biter. Ben kendim yaşadığım için demiyorum. Gerçekler bunlar. Bu gerçeği bildigim halde kadınlarla arkadaşlık yapıyor muyum? Evet. Niye yapmayayim.

Kadınla erkek arkadaş olmaz. Bak bu konuyu İslam'a veya başka bir dine getirmeden anlaşılabileceği düşünüyorum. XX kromozomlu bireylerle XY kromozomlu bireyler arkadaş olmak için değil eş olmak vardır bunun tersi başka konulara girer. Adam gayet iyi örnek vermiş. Annemizin yakın bir erkek arkadaşı olabilirmi yani böyle bir şeyin olmasının mumkunati olamaz ahlak dedigimiz şeyin sinirlarini geçiyor. İlla belaltı olacak diye birşeyde yoktur anneniz bir gün erkek arkadasimla kahve içmeye gideceğim dese tepkiniz ne olurduki arkadaş olabileceğini savunuyorsunuz

Son düzenleme:
Kadın ve erkek arkadaş olur. Sosyal bir canlıyız sonuçta. Kedi veya köpek gibi tek amacımız üremek değil.

Kadınla erkek arkadaş olamaz. 6 ay olursun 1 yıl olursun 10 yıl olursun. Bir kere sevmeye başladığın gün biter. Ben kendim yaşadığım için demiyorum. Gerçekler bunlar. Bu gerçeği bildigim halde kadınlarla arkadaşlık yapıyor muyum? Evet. Niye yapmayayim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kadın ve erkek arkadaş olur. Sosyal bir canlıyız sonuçta. Kedi veya köpek gibi tek amacımız üremek değil.
Aynen öyle

Son düzenleme:
2026 yılına gireceğiz hala sorulan sorulara bak çok komik bu insanlar gerçekten. Bu insanların sadece bel altından başka bir şey düşünmemesi enteresan.
ve hani bu düşünce yaygın anlamış değilim eş dediğimiz şey zaten iyi anlaşabildiğimiz insana verdiğimiz tabirlerden birisidir birbiri ile iyi anlaşan iki kişi karşı cinste olsa ileride birlikte hayatlarına devam etmek isteyebilirler zaten eş kavramı budur ama aldatmak başka dostluk başkadır bunu anlamıyorlar

Son düzenleme:
Dimi ve hani bu düşünce yaygın anlamış değilim eş dediğimiz şey zaten iyi anlaşabildiğimiz insana verdiğimiz tabirlerden birisidir birbiri ile iyi anlaşan iki kişi karşı cinste olsa ileride birlikte hayatlarına devam etmek isteyebilirler zaten eş kavramı budur ama aldatmak başka dostluk başkadır bunu anlamıyorlar
İncellerin abaza zihniyeti maalesef sizin yorumlarınızı görünce rahatladım teşekkürler onlardan olmadığınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zihin değişmedikten sonra istersen 2056'ya gir. Kafa aynı kaldıkça bir arpa boyu yol alamazsın.
aynen öyle tebrikler

Kadın ve erkek arkadaş olabilir. Uçkuruna hakim olamıyorsanız, böyle bir şeye yeltenmeyin. Benim erkekten çok iyi anlaştığım kadın arkadaşlarım var. Annemin üniversiteden erkek arkadaşları var hala görüşürler. Babamın da aynı şekilde. Geçin bu işleri. Daha doğru düzgün ilişki yaşamamış tipler "kodonlo orkok orkodoş olomoz" falan diyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,296
Üyeler
184,138
Son üye
user3
Geri