Derdinizi Yazın Çözüm Bulalım

Sana dert lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum elim terliyor ekran daha fazla kaygan olmasin diye hızlı yazınca da olmuyor işte.

Elinin terlemesi "çağre" yazması nasıl sağladı anlatsana bana? :D

Trol değilse, güzel konu.

konu ciddiyse güzel, belki bazı arkadaşlara yardımcı olabilir

Yok hocam troll değil.Benimde terleme derdim var, biriside bana derman bulsun.

Kilon varsa doğal, değilse Dahiliye ya da Göğüs Hastalıkları Bölümü'nden bir randevu al da baktır kendine.

arapça ve rusça öğrenme kitapları bulamıyom fazla int de kaynak onerısı alabilirim rusça 0 arapça b2 c1 im
Hocam belki yanlış tavsiye veriyor olabilirim ancak siz yinede bir göz gezdirin.Bazılarının stokları olmasada sen pdf veya başka bir türden ayarlayabilirsin.Bu konuda, benim gibi bilgisizin pek dil hakkında tavsiye vermesi doğru değil fakat,siz yinede inceleyin;
(Üsttekinin A1 versiyonunu bulman lazım)

Sonrasında çocukların kolayca okuyup anlayabileceği bir şekilde yazılmış;rusça hikaye/masallara bakabilirsin.

2-3 atom bombası atılsa fena olmaz y

Çözüm bulabilirsen çok güzel olur. Günlerim çok kötü geçiyor. Hiç yaşama isteğim kalmadı. Sadece ibadet ediyorum. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Nefes almak bile. Özellikle ve özellikle sınavlardan çok düşük aldığım için kendime karşı bir kırgınlığım var. Çalışmama rağmen sınavdan 31 alınca çok koydu. Çalışmasam yine iyi. Ama çalıştım. Üstüne ailem bana destek oluyor. Yani bu zamana kadar bana yardımcı oldular bu okul mokul şeylerinde. Ne yapacağım bilmiyorum. Notumu duyunca ne yapacaklar bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Keşke hiç doğmasaydım.
Kardeşim, notun önemi olmadığını tek önemli olanın çaban olduğunu anlamak için derslerinin bittiği ve işe başladığın döneme geçmeyi bekle. O gün geldiğinde ne kadar saçma dert yandığını ve kendini yıprattığını anlayacaksın.
Veya umarım bu kadar geç anlamak yerine bana inanır ve kendine eziyet etmeyi bırakırsın. Hayatta hiçbir şey senin tatlı canından önemli değil emin ol.

Beşiktaşin başına Fikret orman gelmesi lazım
file_00000000cbe071f4befc790fdb10f2a1.webp

Geri