Derdinizi Yazın Çözüm Bulalım

ne yatırımı diye soracak olanlara
Soğuk hava deposu + sera kliması aldım
This İs Elun Musk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer sorunlarını konu sahibi arkadaş çözebilir. Ben burasıyla ilgileneceğim. Eğer sertifika ya da eğitim programlarına katılırsan her türlü iş bulursun. Ben programlama mezunuyum, adam akıllı sertifika ve eğitim programlarına katılmadığım için beni almıyorlar işe. Kendini kanıtlaman gerekiyor. Ben de bilmediğim halde biliyorum falan diyebilirim. Ama dediğim şeyleri yaparsan iş bulman kolaylaşır.
Hocam forumca yardımlaşalım diye açtım konuyu.Bu Halk eğitim merkezleri diploma veriyor mu?

This İs Elun Musk

Hocam forumca yardımlaşalım diye açtım konuyu.Bu Halk eğitim merkezleri diploma veriyor mu?

Halk eğitim değil de hem ücretsiz hem de belirli bir ücret karşılığında üniversiteler sertifika veriyor. Onlar daha etkili olur bence. Halk eğitime girip de program bitiremeyeni tanımıyorum.

Konu ve önemi fark etmeksizin; bilgisayar donanımı, para, kız vb. konularla ilgili takıldığınız sorunları buraya yazın.Derdinize forumca çare bulmaya çalışalım.
Yaşamaktan nefret ediyorum. Ölmek te kolay değil ya başarısız olursam?

alıyım mı 528 küsüre geliyor mevcut klavyem kb487l havit

Sosyalleşmek de istemiyorum. İnsanlar ile uğraşmaktan yoruldum basit arkadaşlık icin bile cesit çeşit şeyler yapıyorlar.
valla herkes yoruldu da yapacak bişey yok gittiği yere kadar

bende de şey var yeni işe giricem ama garip bi heyecan ve endişe var daha önce girdiğim yerlerde de yaşadım bi yerden sonra geçiyor ama yinede endişe duyuyorum birnevi korku gibi

Son düzenleme:

alıyım mı 528 küsüre geliyor mevcut klavyem kb487l havit

valla herkes yoruldu da yapacak bişey yok gittiği yere kadar

bende de şey var yeni işe giricem ama garip bi heyecan ve endişe var daha önce girdiğim yerlerde de yaşadım bi yerden sonra geçiyor ama yinede endişe duyuyorum birnevi korku gibi
Ben olsam membran klavye almazdım.

Çözüm bulabilirsen çok güzel olur. Günlerim çok kötü geçiyor. Hiç yaşama isteğim kalmadı. Sadece ibadet ediyorum. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Nefes almak bile. Özellikle ve özellikle sınavlardan çok düşük aldığım için kendime karşı bir kırgınlığım var. Çalışmama rağmen sınavdan 31 alınca çok koydu. Çalışmasam yine iyi. Ama çalıştım. Üstüne ailem bana destek oluyor. Yani bu zamana kadar bana yardımcı oldular bu okul mokul şeylerinde. Ne yapacağım bilmiyorum. Notumu duyunca ne yapacaklar bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Keşke hiç doğmasaydım.
Hocam ne diyosunuz ya altı üstü bi sınav ölümlü hastalığa yakalanmadınya çok şükür boşver kafana takma notu filan.Kendine odaklan,sağlığına odaklan bende lise son sınıfım bu zamana kadar ucu ucuna neredeyse geçtim sınıfları bu dönem ne yapıcam bilmiyorum sınav var yarın fakat artık yeni yeni kendimi değiştirmeye çalışıyorum mesela geleceğimi düşünmeden yaşıyorum, samimi arkadaşım yok dedemle mescitte çay içiyoruz,amcaların sohbetlerini dinliyorum,lay lay lom yaşıyorum hayatı anın tadını çıkarıyorum en çokta yalnız dolaşmak hoşuma gidiyor sabah saatleri ağaçlık bi parkda banka oturup ağaçların rüzgarın kuşların sesğni dinlemek çok rahatlatıyor.

Sosyalleşmek de istemiyorum. İnsanlar ile uğraşmaktan yoruldum basit arkadaşlık icin bile cesit çeşit şeyler yapıyorlar.
Hocam yanlış anlamayın da, fazla mastürbasyondan kaynaklanıyor olabilir bu tutumunuz.

hocam bilemiyorum herkes bişey diyor kafam çok karıştı ne eksisi var
Basma ömürleri az ve hissiyatları çok iyi değil,bunun yanı sıra gecikme süreleri de fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri