🔥İndirim 🔥🔥Spigen 20000 mAh 30 W Powerbank 999 tl

10000 lik aldım ben 20 likler çok tuğl gibi geliyor bana. 22.5w gayet yeterli bence. dahada ufark olabilirdi ama en azından sağlam kalitesi belli. adam akıllı magsafe kablosuz bişey bekliyorum ona basıcam parayı 5000lik bile olur be

ben 10 000 anker aldım trendyoldan 700 liraya
samsungu 25 şarj ediyor
iniu almıştım amazondan 20000
xiaomiyi turbo
samsungu super şarj ediyor
juo aldım amazondan 20000 xiaomiyi turbo 15-20w
samsungu 4-6w şarj etti iade ettim.
bu samsung şarjı pahalı bir özellik heralde ucuz powerbankler bunu kopyalayamıyor
Sendeki Juo'da ya da kabloda bi sıkıntı vardı muhtemelen çünkü bende de aynısı var ve S23fe'yi 12'den 100e 1 saat 15 dkda şarj ediyor. Orjinal 25w şarj aleti de 1 saat 5dkda falan şarj ediyor zaten

aldım 1 tane

Çok sık kullanmıyorum ama kampta fln lazım oluyor yılda 3,4 kere sizce alsam bu kadar az kullandigim icin bozulur mu

Çok sık kullanmıyorum ama kampta fln lazım oluyor yılda 3,4 kere sizce alsam bu kadar az kullandigim icin bozulur mu
Fiyat olarak güzel kolay kolay bozulacağını düşünmüyorum. Ama günlük te pek taşınabilir değil bence. Ben 10000 liği aldım o yüzden. Bunlar daha çok tuğla gibi oluyor. Bende seninle aynı seviyede kullanıyorum

QCY 45w 20k olan nasıldır acaba? 1300 lira pazaramada. Oradaki puanları kullanmak için alınır mı?

Baseus 22w var Bi de. :unsure:

QCY 45w 20k olan nasıldır acaba? 1300 lira pazaramada. Oradaki puanları kullanmak için alınır mı?

Baseus 22w var Bi de. :unsure:
Qcydw kötü marka değil bence kullanışlıymış o da cidden

Romoss Gt Pro 10.000 mah powerbank kullanıyorum şarj hızı çok fark eder mi?

Hahahhaha yapış hocam şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ho hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yavaş edeceğini zannetmiyorum ama bu fiyata spigen süper
Hocam macbook şarj edilir mi bunla m2? Aynı anda 2 cihazada 30 verir mi

Ürün kargoya verilmiş cumartesi teslimat gösteriyor. Sizde durum ne

Geri