Rica ederim, 6sında yatar sizinki bildiğim kadarıyla, 0 ile bittiğini şimdi gördüm.teşekkür ederim bilgi için
Evet, tahminim 27 aralıkta 3 burs yatar 9 bin olacak şekilde, 6 ocakta da zamlı haliyle normal ödemelerin başlar aylık olarak.ocağın 6 sı değil mi
Seçim zamanı faiz işi kalkmıştı, aldığın kadarıyla ödediğin sürece enflasyonu olan ülkede mantıklı duruyor almak.Bana kredi çıktı alsam mı almasam mı bilmiyorum bu sene 32 bin tl gelirim var geri ödeme hakkında bilgilendirirmisiniz
Fikrim yok hocam, bizim zamanımızda olanı söyledim ben, sistemin değiştiğini de duymadım.18i diyorlar hocam dogru mu
Seçim zamanı faiz işi kalkmıştı, aldığın kadarıyla ödediğin sürece enflasyonu olan ülkede mantıklı duruyor almak.
Fikrim yok hocam, bizim zamanımızda olanı söyledim ben, sistemin değiştiğini de duymadım.
Insfagramda gördüm arkadaşım da söyledi 18inde yatacakmis diye de merak ettimNOrmalde her ayın 6sında yatar
Doğrudur hocam sosyal medya kullanmıyorum fikrim yok yeni bir şeyse. Bizim zamanımızda 27-31 aralık arası ilk 3 burs yatardı, sonrasında ocaktan itibaren 6-10'u arasında aylık normal haline dönerdi.Insfagramda gördüm arkadaşım da söyledi 18inde yatacakmis diye de merak ettim
Bende kredi alıyorum tc son 0 6sında yatar diğer aylar.Bu ay istisna.Insfagramda gördüm arkadaşım da söyledi 18inde yatacakmis diye de merak ettim