🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Merhaba arkadaşlar öncelikle daha önce hiç 3d yazıcı kullanmadım ilk başta hobi amaçlı düşünüyorum(ileride ticari amaçlı olabilir ama düşük ihtimal) bana öneriniz ne olur ve 3d yazıcıyı aldıktan sonra başka ne almalıyım , ne yapmalıyım , neleri bilmeliyim rehber vs. var mı ?

https://www.3dteknomarket.com/bambu-lab-a1-combo-3d-yazici

iki site arasında fiyat farkı var 3dteknomarket güvenilir midir ?
guvenılır.

Bambu Lab P2S Combo 3D tatlı duruyor. Fiyatına değer mi? Yoksa p1s veya a1 de iş görür mü? En son 2016 17 gibi tevo tarantula toplayıp sonra satmıştım çok geliştimi bu işler. O vade farkları nedir yahu farksız 2-3 taksit yapan yok sanırım.

Merhaba arkadaşlar öncelikle daha önce hiç 3d yazıcı kullanmadım ilk başta hobi amaçlı düşünüyorum(ileride ticari amaçlı olabilir ama düşük ihtimal) bana öneriniz ne olur ve 3d yazıcıyı aldıktan sonra başka ne almalıyım , ne yapmalıyım , neleri bilmeliyim rehber vs. var mı ?
Bende aynı dusuncedeyim

Her zaman böyle indirim yapıyorlar. mi
indirim yok fiyatı arttırıp düşürmüşler, haftada 2-3 kez takip ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hiç deneyimim yok ilk cihazım olacak şöyle bir durumum var: bir kere alıp 3-5 gün sonra keşke abs de bassaydı, keşke şunu da yapsaydı demek istemiyorum. ABS baskı da denemek istediğim için K1C daha makul geldi. Parçası özellikle Aliexpress'te vs çok ucuz diye biliyorum. Çevremde kullanan 2-3 kişi de var onlar da yardımcı olurlar takıldığım yerlerde. Bambu'nun evet kullanımı daha kolay ancak K1C'ye göre eksik kısmı çok. 19500'e Bambu çok iyi bu arada, ben hazirandan beri bakınıyorum Combo olmayan bile bu rakama hiç görmedim.

Son olarak K1C'yi hepsiburada'dan alırsam dün 22500TL 10 taksit idi. Bambuyu tekte ödemem lazım veya taksit için 20-21K'lara çıkmam lazım. Nakit alma şansım pek yok
uygun fiyatlı makine istiyorsan flashforge bakabilirsin

10kya ne alınır

İkinci el a1 mini bulabilirsin, veya flashforge 5m pro

3d ile ne basıyorsunuz mesela cidden işe yarar mi

ufak tefek şeyler yapılıyor, teknik bir cihaz hobi olarak düşünmek lazım.

A1den illaki daha iyi ancak baskı alanı ve temel özellikleri aynı. Hobi amaçlı alıyorsanız A1-P1S arasındaki 11k fiyat farkına değecek bir durum olmayabilir. Kapalı kasa alınmışken P2S Combo alınabilir. Hem AMS ünitesi güncel, hem teknik özellikleri daha iyi. Ama onun fiyatı da 43K civarı.
P1S son zamanların en iyi fiyatında. Bütçe sorunu yoksa P2S, kapalı kasa olsun derli toplu dursun derseniz P1S, hobi amaçlı alayım öğreneyim fazla para vermeyeyim derseniz A1 Combo.
P2S ile P1S arasında cidden baskıya yansıyacak bir fark yok ki. Elbette P2S P1S den daha iyi ancak bütçesi P1S'e yeten biri doğrudan alabilir. AMS zaten sonradan da alınabilen bir donanım. Renkli baskı bir yerden sonra zaman ve malzeme israfı olduğu için insanın kullanası gelmiyor. P1S ve AMS'e sahibim.

indirim yok fiyatı arttırıp düşürmüşler, haftada 2-3 kez takip ediyorum

uygun fiyatlı makine istiyorsan flashforge bakabilirsin

İkinci el a1 mini bulabilirsin, veya flashforge 5m pro

ufak tefek şeyler yapılıyor, teknik bir cihaz hobi olarak düşünmek lazım.
A1 ve a1 mininin küçük baskı yapması harici farkı var mı?

Yaklaşık 1 senedir k1 max kullanmıyorum hiçbir sorun yaşamadım baskılar sorunsuz istediğimi tak diye basıyorum bambu daha iyi mi bilmiyorum ama creality alınca sanki makine ellerinde patlayacakmış gibi abartı yorumlar gördüm

Yaklaşık 1 senedir k1 max kullanmıyorum hiçbir sorun yaşamadım baskılar sorunsuz istediğimi tak diye basıyorum bambu daha iyi mi bilmiyorum ama creality alınca sanki makine ellerinde patlayacakmış gibi abartı yorumlar gördüm
Creality'de sabit bir kalite yok çünkü. Size gelen cihaz sorunsuz olabilir ancak sorunlu olanda sorunlu. K1lerin hala net cevap bulamamış layer shifting sorunu var ve anakart değişimine kadar gidiyor.
Ayrıca k1 ile p1si yan yana koyup fiziksel olarak incelediğinizde malzeme kalitesinin farklı olduğunu görmek mümkün.

A1 ve a1 mininin küçük baskı yapması harici farkı var mı?
Bildiğim kadarıyla yok. Zaten aynı makine sadece boy farkı var.

Bende aynı dusuncedeyim
Bambu yazıcılar oldukça pratik, cep telefonu uygulamasından bile direkt baskı alabilirsiniz. Önerilme ve çok tercih edilme sebebi kullanım kolaylığı ve yazılımı.

Yazıcıyı aldıktan sonra başlangıç ve öğrenme amaçlı birkaç kaliteli filament almanız yeterli. Yazıcıyı kurup direkt baskı alabilirsiniz.
A1-P1S-P2S bütçeye göre tercih edilebilir.
Son 2 aydır takip eden birisi olarak A1 Combo ve P1S Combo gerçekten indirimde şuanda. (KASIM indirimi değil, yeni model çıkması sebebiyle)
Çoğu sitede de benzer fiyatlarda, global fiyatları da düştü.

YouTubedan kurulum videolarını, yapılan işleri izlemek, Bambu Handy mobil uygulaması üzerinden mevcut model kütüphanesine göz atmak yazıcıyı alıp nasıl şeyler basabileceğiniz konusunda fikir verecektir.
3D baskı konusu derya deniz, uğraşınız ve hayal gücünüz sınırlarınızı belirleyecek.

A1 ve mini farkı boyut olarak fark ediyor mu çok? Büyük figürler basacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri