🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Arkadaşlar selamlar herkese, arabam için trim parça üretmek istiyorum. Klima menfezi, kapı kollarına tweeter için zemin gibi. Figür basma gibi bir düşüncem yok. Bu parçalar 10x10cm veya 20x10cm gibi. Hangi marka model almalıyım? Bir tavsiye verirseniz çok iyi olur
abs kullanman lazım o yüzden p1s en mantıklı seçenek
tabi arkdaşın dediği gibi k2 plus tablası büyük olduğu için avantajlı ama araştırıp kullanmayı iyi kavramak lazım extruder hotend tıkanmasını çözebilmen önemli birde k2+ combo 4 renk alacaksan sürekli cfs kullanmak çok iyi olmuyor renkli basacağın zaman cfs bağlayacaksın tek renk makine çok daha stabil çalışıyor.

Son düzenleme:
kullanmasını bilene bir cihaz parçaları basit ucuz kolay değişim yapılıyor ama bambu bozuldumu tam bozuluyor arızası zor çözülüyor ama kaliteli cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

p2s de sadece milattan kalma k1 serisi gibi mil kullnması kötü yani h2d de ray kulldıkları gibi ray kullansalar veya carbon milde olabilirdi.
P1S ve P2S hala güncel cihazlar K1 milattan önce kalma cihazdır doğrudur. Ender 3 döneminden kalma bowden extruder zihniyetinde konumlandırılmış filament sensörü bunu kanıtlıyor :D

abs kullanman lazım o yüzden p1s en mantıklı seçenek
tabi arkdaşın dediği gibi k2 plus tablası büyük olduğu için avantajlı ama araştırıp kullanmayı iyi kavramak lazım extruder hotend tıkanmasını çözebilmen önemli birde k2+ combo 4 renk alacaksan sürekli cfs kullanmak çok iyi olmuyor renkli basacağın zaman cfs bağlayacaksın tek renk makine çok daha stabil çalışıyor.
P1S büyük ABS baskılar için uygun değildir. Kabin ısıtması olmadığı için büyük baskılarda burkulma olmaktadır.

P1S ve P2S hala güncel cihazlar K1 milattan önce kalma cihazdır doğrudur. Ender 3 döneminden kalma bowden extruder zihniyetinde konumlandırılmış filament sensörü bunu kanıtlıyor :D

P1S büyük ABS baskılar için uygun değildir. Kabin ısıtması olmadığı için büyük baskılarda burkulma olmaktadır.
öyle tabi kabin içi ısıtma yok ama pritt kullanırsan çok sorun yaşamazsın ben böyle kullanıyorum sonra cihazın içine ufaktan kaplama yaptım birde soğuk ortamda kullanmazsan fena olmuyor x1c ile karşılaştırıyorum tabi parası olan x1c almalı p2s mil yüzünden tavsiye edesim gelmiyor bir de yeni cihaz ne sorun çıkarır belli değil.

Son düzenleme:

burdan öneririm cihazlarımı ben burdan aldım distribütörü genix

a1 ile p1s arasında çok fark var 11k fazlasıyla değer

ben rehber hazırladım forumda var

burayı tavsiye derim cihazlarımı ben burdan aldım.
Gece gaza gelip metatechten P1S aldım , bir sorun yaşamam umarım

Entegre olmaz, STL formatında export etmeniz gerekiyor.
Mimarlık hakkında bi bilgim yok ama eskiden sketchup kullanıyodum 3d modelleme için. Sketch up da bastırılabilir objeler yapmak görece zor diğer yazılımlara göre. Bütün ayrı objelerin içinin boş olması gerekiyo. Basılacak bütün parçaların solid olması gerekiyo (Özelliklerde hacmi yazıyosa solid dir). Bunlara dikkat etmezseniz tüm slicerlar zorlanıyo ve garip sonuçlar veriyo. Yinede yapılamayacak kadar kötü değil 1 2 sene falan sadece sketchup kullanmıştım.
Direkt STL export alabileceğim plug-in'ler varmış. Bu şekilde kullandınız mı hiç? Almaya karar verirsem hangi model işime yarar, kafam çok karışık :D

Arkadaşlar merhaba. ben de yakın zamanda 3d yazıcı almak istiyorum. Taksitle alacağım için aklımda Anycubic Kobra S1 Combo modeli var. Öneriniz var mı buna göre. Nakit alamayacağım için çok fazla taksitte fiyat farkı olsun da istemiyorum

Direkt STL export alabileceğim plug-in'ler varmış. Bu şekilde kullandınız mı hiç? Almaya karar verirsem hangi model işime yarar, kafam çok karışık :D
sen Sketchup da skp olarak kaydettiğin dosyayı skp to stl olarak convert ediyorsun ordan yazıcıya aktarıyorsun bu kadar.

Arkadaşlar merhaba. ben de yakın zamanda 3d yazıcı almak istiyorum. Taksitle alacağım için aklımda Anycubic Kobra S1 Combo modeli var. Öneriniz var mı buna göre. Nakit alamayacağım için çok fazla taksitte fiyat farkı olsun da istemiyorum
bende kobra s1 de var orijinal hotendi çok sağlıklı çalışmıyor geliştirilmiş hotend alıp takarsan sorunsuz baskılar alırsın yani biraz 3d printer üzerine araştırman elinin yatkın olması lazım yok ben hiç uğraşmak istemiyorum diyorsan bambu lab bakmalısın.

Son düzenleme:
Fiyat olarak bir avantajı yok P2S alıp geçin derim.

öyle tabi kabin içi ısıtma yok ama pritt kullanırsan çok sorun yaşamazsın ben böyle kullanıyorum sonra cihazın içine ufaktan kaplama yaptım birde soğuk ortamda kullanmazsan fena olmuyor x1c ile karşılaştırıyorum tabi parası olan x1c almalı p2s mil yüzünden tavsiye edesim gelmiyor bir de yeni cihaz ne sorun çıkarır belli değil.
Tabla yapışması için yeterli ama kabin sıcaklığına göre katmanların yapışkanlığı bozuluyor, makinenin içi hamam gibi sıcak olması lazım abs baskılarda

Pirit büyük baskılarda işe yaramıyor hatta bazen tablayı da büküyor. ABS ve karbon katkılı filamentlerin burkulma yapması normal ısıtma olmayınca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,377
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri