ConquerorXIV
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,608
ayn öyle ama benim p1p cihazımı ben p1s çevirdim yan kapaklara ısı geçirmez termal yalıtım malzemeleri kapladım diğer cihazımın x1c abs baskıları ile karşılaştırılmaz tabi ki ama düzgün baskılar alabiliyorum.Tabla yapışması için yeterli ama kabin sıcaklığına göre katmanların yapışkanlığı bozuluyor, makinenin içi hamam gibi sıcak olması lazım abs baskılarda
3d yazıcılar hakkında sorular veya teknik problemler için daha önce açtığım rehberden sorabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olurum.
Herkese merhaba, forumda hiç 3D Yazıcılar ile ilgili bir konu olmadığından ve 3D Yazıcılar hakkında piyasada dolanan bilgi kirliliği bulunmakta olduğundan Bu rehberi yazıyorum.
Tarafımız Creality, Bambu lab, Flsun, Anycubic ( sla tarafı ) ve Snapmaker markalarının Türkiye Distribütörü olarak 3d yazıcı nedir nasıl kullanılmalı hakkında vb gibi rehber hazırlamak istedik.
Türkiye de en çok tercih edilen 2 farklı model 3d printer;
...
Tarafımız Creality, Bambu lab, Flsun, Anycubic ( sla tarafı ) ve Snapmaker markalarının Türkiye Distribütörü olarak 3d yazıcı nedir nasıl kullanılmalı hakkında vb gibi rehber hazırlamak istedik.
Türkiye de en çok tercih edilen 2 farklı model 3d printer;
- ConquerorXIV
- Cevaplar: 0
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Son düzenleme: