Yardım Yapıcı kart borcu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Peadyte

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
yapıcı kartta nasıl bloke kalkar

Son düzenleme:
Icra gelirse şayet birincil ihtiyaç olmayan değerli şeyleri alabiliyor elbette. Hapis yok doğru, ilerde nasıl bir surec yaşarsın bilmiyorum ama daha çok vicdanina kalmış bir şey, hırsızlıktan farkı yok

icrada, borcun değeri kadar eşya alınır diye biliyorum.

Evkur direkt icraya falan vermez. Fakat 12 taksitin 1.'sini bile ödemezsen ve 1.5 - 2 ay boyunca ödeme yapmazsan ( arıyorlar sık sık ) avukata falan verirler dosyayı.

evkur üzerinden laptop aldım taksitli sözleşme olarak 12 ay banka icra dosyalarım var 6 tane yine de verdiler, ödemezsem banka gibi oluyormuş süreç. sigortalı işim yok mal varlığım yok ev kira acize geldiklerinde bana sattıkları ürünü (laptop) geri alabilirler mi yapay zeka alabilir öyle hakları var dedi, ben kırıldı bozuldu çöpe attım gibi bahane söylerim ne olcak en fazla hapis zaten olmuyor, evde 3 tv var tek orta seviye daha önce icra memuru geldi içeri girmeden ödeme durumunu sordular gittiler tv alsalar da önemli değil aileme ait hepsi ortak eşyalara aciz olmuyor artık, laptopu da ben saklarım gerekirse evde kullanmam arasınlar bulurlarsa alsınlar , ama bulurlarsa alırlar mı elimden
Kac yasinda adamsın paran yoksa neden ödeyemeyeceğin şeyleri satın alıyorsun umarım ne var ne yok toplayıp götürürler

6 tane dosyada seni durduran ne oldu bilmiyorum lakin üstteki arkadaşın dediği gibi umarım evinde ne var ne yok toplayıp götürürler, gayet güzel dolandırıcı rolüne girmişsin belli ki. Ödeyemeyeceğini bildiğin halde alıyorsun ve yüzün kızarmadan ''bana dokunamazlar dimi'' diye teyit etmeye çalışıyorsun

6 tane dosyada seni durduran ne oldu bilmiyorum lakin üstteki arkadaşın dediği gibi umarım evinde ne var ne yok toplayıp götürürler, gayet güzel dolandırıcı rolüne girmişsin belli ki. Ödeyemeyeceğini bildiğin halde alıyorsun ve yüzün kızarmadan ''bana dokunamazlar dimi'' diye teyit etmeye çalışıyorsun
adresi değiştirdim az önce e devletten hiç bişey yapamazlar artık haha

Umarım donuna kadar alırlar da disari cikip milleti dolandirmaya don bulamazsin 😄

Biyolog olarak insan da amip türünü görmüş oldum vay be.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Küfür edecek kadar yüzün varsa düzenleme yapmayacak kadar cesaretin olsun ufaklık, iyi forumlar.
ağlama oe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım donuna kadar alırlar da disari cikip milleti dolandirmaya don bulamazsin 😄
haha bişey olmaz devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biyolog olarak insan da amip türünü görmüş oldum vay be.
türk milleti zekidir

Ben bedavaya alsam bile zevkli olmaz. Onun tadı emeklerinin karşılığını almak.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri