Kac yasinda adamsın paran yoksa neden ödeyemeyeceğin şeyleri satın alıyorsun umarım ne var ne yok toplayıp götürürlerevkur üzerinden laptop aldım taksitli sözleşme olarak 12 ay banka icra dosyalarım var 6 tane yine de verdiler, ödemezsem banka gibi oluyormuş süreç. sigortalı işim yok mal varlığım yok ev kira acize geldiklerinde bana sattıkları ürünü (laptop) geri alabilirler mi yapay zeka alabilir öyle hakları var dedi, ben kırıldı bozuldu çöpe attım gibi bahane söylerim ne olcak en fazla hapis zaten olmuyor, evde 3 tv var tek orta seviye daha önce icra memuru geldi içeri girmeden ödeme durumunu sordular gittiler tv alsalar da önemli değil aileme ait hepsi ortak eşyalara aciz olmuyor artık, laptopu da ben saklarım gerekirse evde kullanmam arasınlar bulurlarsa alsınlar , ama bulurlarsa alırlar mı elimden
adresi değiştirdim az önce e devletten hiç bişey yapamazlar artık haha6 tane dosyada seni durduran ne oldu bilmiyorum lakin üstteki arkadaşın dediği gibi umarım evinde ne var ne yok toplayıp götürürler, gayet güzel dolandırıcı rolüne girmişsin belli ki. Ödeyemeyeceğini bildiğin halde alıyorsun ve yüzün kızarmadan ''bana dokunamazlar dimi'' diye teyit etmeye çalışıyorsun
Küfür edecek kadar yüzün varsa düzenleme yapmayacak kadar cesaretin olsun ufaklık, iyi forumlar.
ağlama oeKüfür edecek kadar yüzün varsa düzenleme yapmayacak kadar cesaretin olsun ufaklık, iyi forumlar.
haha bişey olmaz devamUmarım donuna kadar alırlar da disari cikip milleti dolandirmaya don bulamazsin![]()
türk milleti zekidirBiyolog olarak insan da amip türünü görmüş oldum vay be.
yurt dışına gidiyorum 2 gün sonra biraz da taş taş geçiyorum caktirmaTam bi ragebait konusu olmuş![]()