❌İndirim Bitti! 🔥Nothing Phone 1 (8/128) 10.000 TL🔥

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,389
🔥🔥Bu fiyatta malzemesiyle, tasarımıyla her şeyiyle rakipsiz bir cihaz, yeni telefon arayışındaysanız kaçırmayın.🔥🔥
Ayrıca ürünün 10.000 TL alt limitli 250 TL kuponu var, kuponu kullanmak istiyorsanız 1 TL'lik bir ürün eklemelisiniz.
Cihazın hemen altında 1 yıllık ekstra garanti ve D-Smart Go paketi var, onu seçerseniz kuponla beraber cihaz 10.250 liraya geliyor.
1 yıl ekstra garanti almış oluyorsunuz🔥

Stok adedi : 250

Link👉 https://www.pazarama.com/nothing-ph...antili-p-6974434220232?magaza=nothing-turkiye

1762461414636.webp

Son düzenleme:
🔥🔥Bu fiyatta malzemesiyle, tasarımıyla her şeyiyle rakipsiz bir cihaz, yeni telefon arayışındaysanız kaçırmayın.🔥🔥
Ayrıca ürünün 10.000 TL alt limitli 250 TL kuponu var, kuponu kullanmak istiyorsanız 1 TL'lik bir ürün eklemelisiniz.
Cihazın hemen altında 1 yıllık ekstra garanti ve D-Smart Go paketi var, onu seçerseniz kuponla beraber cihaz 10.250 liraya geliyor.

Link👉 https://www.pazarama.com/nothing-ph...antili-p-6974434220232?magaza=nothing-turkiye

Alıntıyı görüntüle
Sabah ezanından önce konu açmak nedir hocam, forumun horozu siz misiniz :))

Açılan 3. konu (4müş)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hali hazırda galaxy a34 kullanıyorum buna geçmeye değer mi bilemedim, ürünün 3 yıllık eski cihaz olması üzüyor. Ayrıca sanırım kutuyu açtıktan sonra iade olmuyormuş?

hocam hali hazırda galaxy a34 kullanıyorum buna geçmeye değer mi bilemedim, ürünün 3 yıllık eski cihaz olması üzüyor. Ayrıca sanırım kutuyu açtıktan sonra iade olmuyormuş?
a34 güzel cihaz, bence gerek yok.

Değişimli cihaz gelirse şaşırmayın satıl satıl bitmiyor

Konusu 3 kez açıldı ama sabahtan beri dandik indirimlerin konusu açıldığından hala yeni görenler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişimli cihaz gelirse şaşırmayın satıl satıl bitmiyor
Alakası yok eve bugün geldi, kutu güvenlik etiketi üzerinde

Alıntıyı görüntüle
Yav sabahtan beri kaç kere atilacak daha görmeyen var diye tüm indirimleri defalarca atalim ozmn.

Yav sabahtan beri kaç kere atilacak daha görmeyen var diye tüm indirimleri defalarca atalim ozmn.
Açıldığını bilmiyordum ne bu gerginlik :kekw:
Modlar görünce kitler zaten.

Nesi farklı telefonun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,577
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler