🔥İndirim HyperX Quadcast 2 S Mikrofon 5291₺🔥

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
316
Ekran görüntüsü 2025-11-06 220959.webp

Güzel fiyat. Farklı kutup desenlerine ihtiyaç varsa, vokal - enstrüman kaydı alacaksınız (ve XLR istemiyorsanız), ASMR yapacaksanız veya orta-profesyonel düzeyde ses işlemeyle uğraşacaksanız kaçırmayın. 32 bit/192kHz desteği çok iyi (en iyi performans için kayıt yaptığınız yazılımın 32 bit akış desteklediğinden emin olun). Kulaklığınızı bağlayıp ses kartı niyetine de kullanabilirsiniz, DAC'si gayet kaliteli.
Zaten bildiğiniz üzere stereo, çift-yönlü, çok-yönlü ve kardioid olmak üzere 4 kutup deseni var. Yazılım desteği mevcut. Ayar tekerleğinden de kazanç ayarı, kulaklık ses seviyesi, sesiniz ve bilgisayardan gelen ses arasında miksaj ayarı ve kutup desenlerini ayarlayabiliyorsunuz. Aynı şekilde yazılımdan da bu ayarlamalar yapılabiliyor. Ek olarak da RGB'leri istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz ve highpass filter ekleyebiliyorsunuz.

Yine bildiğiniz üzere; kondenser mikrofon olduğundan dış sesleri almaması için gürültü engelleyici kullanmanız gerekiyor - OBS veya Steelseries Sonar'ı öneririm, EQ ayarı da yapabilirsiniz bu uygulamalardan.

Yayıncılık için düşünüyorsanız veya ortamın ses akustiği kötüyse/mikser istiyorsanız; bu bütçede Maono PD200X + AMC2 set (mikseri satıp M-Game Solo'ya geçmenizi tavsiye ederim kesinlikle) ve yanında XLR kablosu + boom arm tercih edebilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2025-11-06 221052.webp
Akakçe: https://www.akakce.com/profesyonel-...st-2-s-rgb-usb-mikrofon-fiyati,861854203.html

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Boom Arm Önerisi:
(direkt uyum sağlıyor, harici adaptör olmadan takabilirsiniz)

Son düzenleme:
Ses testi:

2 haftadır bu fiyatta ben aldım sattım pek tatmin etmedi Razer Seiren V3 Chroma kullanıyorum şuan o daha çok hoşuma gitti.

Alıntıyı görüntüle
Güzel fiyat. Farklı kutup desenlerine ihtiyaç varsa, vokal - enstrüman kaydı alacaksınız (ve XLR istemiyorsanız), ASMR yapacaksanız veya orta-profesyonel düzeyde ses işlemesiyle uğraşacaksanız kaçırmayın. 32 bit/192kHz desteği çok iyi (en iyi performans için kayıt yaptığınız yazılımın 32 bit akış desteklediğinden emin olun). Kulaklığınızı bağlayıp ses kartı niyetine de kullanabilirsiniz, DAC'si gayet kaliteli.
Zaten bildiğiniz üzere stereo, çift-yönlü, çok-yönlü ve kardioid olmak üzere 4 kutup deseni var. Yazılım desteği mevcut. Ayar tekerleğinden de kazanç ayarı, kulaklık ses seviyesi, sesiniz ve bilgisayardan gelen ses arasında miksaj ayarı ve kutup desenlerini ayarlayabiliyorsunuz. Aynı şekilde yazılımdan da bu ayarlamalar yapılabiliyor. Ek olarak da RGB'leri istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz ve highpass filter ekleyebiliyorsunuz.
Yine bildiğiniz üzere kondenser mikrofon olduğu için dış sesleri almaması için gürültü engelleyici kullanmanız gerekiyor - OBS veya Steelseries Sonar'ı öneririm, EQ ayarı da yapabilirsiniz bu uygulamalardan.

Yayıncılık için düşünüyorsanız veya ortamın ses akustiği kötüyse/mikser istiyorsanız; bu bütçede Maono PD200X + AMC2 set (mikseri satıp M-Game Solo'ya geçmenizi tavsiye ederim kesinlikle) ve yanında XLR kablosu + boom arm tercih edebilirsiniz.

Akakçe: https://www.akakce.com/profesyonel-...st-2-s-rgb-usb-mikrofon-fiyati,861854203.html
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Boom arm önerisi:
(direkt uyum sağlıyor, harici adaptör olmadan takabilirsiniz)
bu nasıl direk uyum sağlıyor ben takamadım?

bu nasıl direk uyum sağlıyor ben takamadım?
Boom arm konusunda cevaplamıştım, tekrar alıntılıyorum:

2 haftadır bu fiyatta ben aldım sattım pek tatmin etmedi Razer Seiren V3 Chroma kullanıyorum şuan o daha çok hoşuma gitti.
Hocam ne anlamda tatmin etmedi? Sesler daha mı boğuk, dip ses mi var yada başka bir sorun mu var? Bende bu iki model arasında kaldım. Razer'ın fiyatı çok değişken (borsadan fazla oynak) olduğu için hiç elim satın al tuşuna gitmedi yoksa ilk düşüncem razer idi.

Hocam ne anlamda tatmin etmedi? Sesler daha mı boğuk, dip ses mi var yada başka bir sorun mu var? Bende bu iki model arasında kaldım. Razer'ın fiyatı çok değişken (borsadan fazla oynak) olduğu için hiç elim satın al tuşuna gitmedi yoksa ilk düşüncem razer idi.
Yani çok fazla özelliği var iyi hoş ama tok bir ses alamadım bir türlü belki ben ayarlarını yapamadığımdan olmuştur.Bir de klavye seslerini de alıyor ister istemez.Boom arm ile kullanılırsa belki bu sorun çözülür.Sonrasında Razer seiren mini aldım baya hoşuma gitti açıkçası ama chromayı 3k ya denk getirince ona geçtim miniyi iade edip.

Yani çok fazla özelliği var iyi hoş ama tok bir ses alamadım bir türlü belki ben ayarlarını yapamadığımdan olmuştur.Bir de klavye seslerini de alıyor ister istemez.Boom arm ile kullanılırsa belki bu sorun çözülür.Sonrasında Razer seiren mini aldım baya hoşuma gitti açıkçası ama chromayı 3k ya denk getirince ona geçtim miniyi iade edip.
Steelseries Sonar ile arka plan seslerini engellemeyi denediniz mi?
Ben yaklaşık 2 yıldır solocast kullanıyorum. Standart haliyle etraftaki sesleri çok fazla alıyor. Caddeden geçen aracın sesine kadar alıyordu. Boom arm çözüm olur dediler, aldım o da çözüm olmadı. En sonunda sonar yardımıyla güzel bir ayar yakaladım ve uzun zamandır böyle kullanıyorum. Seste herhangi bir robotikleşme yapmıyor ve arkadan gelen sesleri çok güzel engelliyor.

Steelseries Sonar ile arka plan seslerini engellemeyi denediniz mi?
Ben yaklaşık 2 yıldır solocast kullanıyorum. Standart haliyle etraftaki sesleri çok fazla alıyor. Caddeden geçen aracın sesine kadar alıyordu. Boom arm çözüm olur dediler, aldım o da çözüm olmadı. En sonunda sonar yardımıyla güzel bir ayar yakaladım ve uzun zamandır böyle kullanıyorum. Seste herhangi bir robotikleşme yapmıyor ve arkadan gelen sesleri çok güzel engelliyor.
Nvidia broadcast kullanıyorum şuan gayet memnunum.Sonar da hoşuma gitti daha detaylı ayar yapabilme konusunda. Bana bu fiyatlar çok geliyor bir yayıncı mikrofonu için o yüzden 5.2k halen yüksek bir fiyat bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,214
Üyeler
184,121
Son üye
zaltun
Geri