Yatarak Nasıl Kilo Verilir

『Forbidden』

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
3 ay önce bi kaza geçirdim ve bacağım kırıldı hala da iyileşmedi ve doktor bana 3-4 ay daha bacağına aşırı yük bindirme dedi ama bu doktor bana şeker seviyen yüksek acil kilo ver dedi bende ilaç falan verecek sandım ama bana diyetisyene git dedi ama ben hastaneye bile doktorun odasına sedye ile gidiyorum dizde ve bilek te de kireçlenme var bacağım kırılmadan önce 89-90 kiloydum şuan 118.5 kiloyum yaşayan varsa yardımcı olurmusunuz

3 ay önce bi kaza geçirdim ve bacağım kırıldı hala da iyileşmedi ve doktor bana 3-4 ay daha bacağına aşırı yük bindirme dedi ama bu doktor bana şeker seviyen yüksek acil kilo ver dedi bende ilaç falan verecek sandım ama bana diyetisyene git dedi ama ben hastaneye bile doktorun odasına sedye ile gidiyorum dizde ve bilek te de kireçlenme var bacağım kırılmadan önce 89-90 kiloydum şuan 118.5 kiloyum yaşayan varsa yardımcı olurmusunuz
kalorini sayacaksın iş bukadar yani ağzını biraz tutacaksın. Su içerek yada az yiyerek kilo alınmaz

Ağzını tutacaksınız dostum başka yolu yok, normal beslenme düzeni bile sana şuan hızlıca kilo aldırır. Ayrıca iyileştiğin vakitte de spora başlayıp metabolizmani oturtman gerek.

çok asit keto diyeti araştır chat gpt ile tamamen onu yapcaksın sadece sağlıklı yağlar ve protein alacaksın. şeker asla yememen gerek meyveden gelen şekeri bile alma.

kalori hesabı yaparak günde 300-500 kalori acık vereceksin. Kalorini hesaplarken hareketsiz yaşamı sec.

Cikolata, fast food, meyve suları cips aburcubur vs bunları en aza indirmen gerekiyor

Kalori açığı baska sans yok bu arada dava noldu hocam

Bazal metabolizma hesabı yapacaksın önce. Örnek 2000 kalori çıktı sen 1700 1800 kalori arası yiyeceksin. Yatarak kilo verirsin. Bide 3 4 litre arası su.
Bazal metabolizma hiç bir şey yapmadan vücudunun yaktığı kalori.

Kalori açığı baska sans yok bu arada dava noldu hocam
Hocam valla davada şöyle bi şey ortaya çıktı babam biraz geç avukata verdiği için de geç öğrendik trafik polisleri kaza tutanağı tutmamış direk çocuk şube dosya açmış kusur oranı olmadığı için dosya bilirkişiden geçip sonra dava başlayacakmış bide daha bacak için heyet işleri fln var yani daha yolun çok başındayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yatarken mekik çek sağ sola dön
Şöyle bişey var hocam belimi bile oynatınca bacağım ağrıyor o yüzden biraz zır ama denerim

Bazal metabolizma hesabı yapacaksın önce. Örnek 2000 kalori çıktı sen 1700 1800 kalori arası yiyeceksin. Yatarak kilo verirsin. Bide 3 4 litre arası su.
Bazal metabolizma hiç bir şey yapmadan vücudunun yaktığı kalori.
Evet chat gpt de söyledi ama o bana sadece salata tüketebilirsin dedi ama salatanın içine yumurta tavuk et ton balığı vb. Gıdalar ile tüket dedi

Ödem atıcı çayları falan dene
Dedim doktora yükseldi neymiş o çaylar ile kendimizi kandırıyormuşuz öden için krem verdi sadece

Geri