Rx 6750xt vs rtx 5060

Reaksiyon skoru
51
arkadaşlar şuanda rx 6750xt kullanıyorum ve performansından çok memnunum ama son zamanlarda çıkan destek kesilme muhabbeti biraz karttan soğuttu ve referans versiyonu kart olduğu için stokda 80 derecede çalışıyor. biraz undervoltaj ile 67 dereceye kadar düşürebiliyorum ama fanlar uçuyor . Soğuma yüzünden rtx 5060 ile değiştirmeyi düşünüyorum . Sizce mantıklı mı ?

arkadaşlar şuanda rx 6750xt kullanıyorum ve performansından çok memnunum ama son zamanlarda çıkan destek kesilme muhabbeti biraz karttan soğuttu ve referans versiyonu kart olduğu için stokda 80 derecede çalışıyor. biraz undervoltaj ile 67 dereceye kadar düşürebiliyorum ama fanlar uçuyor . Soğuma yüzünden rtx 5060 ile değiştirmeyi düşünüyorum . Sizce mantıklı mı ?
5060 daha güçsüz bir kart yine 9060xt alabilirsin en mantıklısı öyle olur.

5060 alma

Amd den biraz soğudum açıkcası
Evet evet anlıyorum bende soğudum destek kesme olayından vazgeçtiler ama yaptıkları ayıp , nefret etsek te piyasadaki en f/p kartları üretiyorlar başka çare yok veya gidip 5060 ti 16gb alacaksın ki onun fiyatı ortada.

Geri