PCastro
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz? amd ile kullanıyorum, hiçbir olumsuzluk yaşamadım.Bu ürünün amd için montaj videosu varmı güzel ya, aldım takamadım işlemci boşta 70 dereceleri görüyor yarına iade talebi açtım bugün son defa denemek istiyorum
4 köşesindeki vida bi türlü yerine oturtamadım,1 tanesi giriyor diğerleri girmiyor birde kasamda pump fan yeri yok pompa kablosunu ilk sys_fan1 e taktım bilgisayar 20 saniye içinde 100 derece olup kapandı sys_fan2'ye taktım 5dk 85 derecelerde gezdi sonra kapandı.Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz? amd ile kullanıyorum, hiçbir olumsuzluk yaşamadım.
Montaj braketinde gözle görülür bir yamulma falan olabilir mi? aksi hâlde mümkün olmaması gerekir, taktığınız gibi oturuyor. Takılmış halinden bir görsel paylaşırsanız daha net yorum yapabiliriz.4 köşesindeki vida bi türlü yerine oturtamadım,1 tanesi giriyor diğerleri girmiyor birde kasamda pump fan yeri yok pompa kablosunu ilk sys_fan1 e taktım bilgisayar 20 saniye içinde 100 derece olup kapandı sys_fan2'ye taktım 5dk 85 derecelerde gezdi sonra kapandı.
Yorumu gönder dedikten sonra 2 gün beklemen lazım.arkadaşlar ben ürünü aldım ama 20 dolar için yorum atamıyorum amazon izin vermiyor kaç kere denedim bu sorunu yaşayan oldu mu
Hocam taktım şuan boşta 40 derece, msi yazan logolu yerin kablosunu sys_fan1'e taktım diğer 2 fanlı olanınkini cpu_fan kısmına taktım henüz yük altında denemedim bios ayarlarını yapayım diye düşünüyorum,ne var ne yok full rpm'emi çekeyimMontaj braketinde gözle görülür bir yamulma falan olabilir mi? aksi hâlde mümkün olmaması gerekir, taktığınız gibi oturuyor. Takılmış halinden bir görsel paylaşırsanız daha net yorum yapabiliriz.
Pompa bağlantısı için soket yoksa öncelikle cpu fan'a bağlamayı deneyebilirsiniz, bios üzerinden %100 devirde çalıştığından da emin olun.
Pompanın tam devirde çalışmasını tavsiye ederim fakat fanları %100'de devamlı çalıştırmanıza gerek yok. Fanlar zaten pek iyi sayılmaz, tahammül edemezsiniz.Hocam taktım şuan boşta 40 derece, msi yazan logolu yerin kablosunu sys_fan1'e taktım diğer 2 fanlı olanınkini cpu_fan kısmına taktım henüz yük altında denemedim bios ayarlarını yapayım diye düşünüyorum,ne var ne yok full rpm'emi çekeyim