Albay Dayı
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
3 taksit oluyor vadesiz garantide vade farkı var sadece sanırım.Dostlar bu miniled nextin yüksek taksiti oldu mu veya olabiliyor mu? Vadesiz
3 taksit oluyor vadesiz garantide vade farkı var sadece sanırım.Dostlar bu miniled nextin yüksek taksiti oldu mu veya olabiliyor mu? Vadesiz
anlık indirim 2 3 tane stok geldi çtuNasıl bu fiyata geldi hocam?
Amazona da baktım aynı, Tv'de de taksit kısıtı var o zaman. Yakın zamanda hiç TV bakmadım3 taksit oluyor vadesiz garantide vade farkı var sadece sanırım.
En geniş 121 cm. Derinlik olarakta 33 cm bu arada. Ayağı baya uzun. Bide 90 derece açıyla durmuyor. Arka tarafı dar ön tarafı geniş açılı duruyorTelevizyonun ayak aralığı kaç cm acaba? Üniteye sığıp sığmayacağını kontrol etmek istiyorum.
Tekrar yükleme şansınız var mı?Arkadaşlar elimden geldiğince televizyon ile ilgili bildiğimi bir ufak videoda topladım. Artık daha da merak eden olursa bilemiyorum...
hangi aparatı aldınız hocam nb nin 1000tl lik aparatını bulamadım ben 65 inçlik olanlar 2k hep. nextin kendi aparatı yaklaşık 500tl kalitesi çok mu kötü acabamüsteri hizmetlerini aradım ben eger sadece kurulup yapacaksanız garanti dışı kalmaz devam eder dedi ama duvara montoj vs olucaksa servis yapması lazım dedıler bende ilk başta kendim kurulum yaptım 1 ay sonrada kendım duvara monte ettim şuan hala garanti süreci devam ediyor ben kontrol ediyorum http://servis.next.com.tr/admin/index
Kanka sıfırdan video çekmem lazim onun icinTekrar yükleme şansınız var mı?
hocam kabloyu değiştirin portun sıkıntılı olduğunu düşünmüyorumBeyler başka HDMI da denedim yine aynı sorun, deneyen var mı başka
İçini açmadan doğru mu değil mi bilemeyiz ama renkleri fena iyi önce ki gün teslim edildi ve kuruldu. İnternet upload iyi olsa video yükleyeceğim 2 dakikalık HDR video çekim 2GB boyutu var.LG nin paneli demişlerdi yalan mıymış