🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Hareketi sahnelerde titreme karelenme özellikle maçlarda sorun varmı dır

Televizyonun ayak aralığı kaç cm acaba? Üniteye sığıp sığmayacağını kontrol etmek istiyorum.

Televizyonun ayak aralığı kaç cm acaba? Üniteye sığıp sığmayacağını kontrol etmek istiyorum.
En geniş 121 cm. Derinlik olarakta 33 cm bu arada. Ayağı baya uzun. Bide 90 derece açıyla durmuyor. Arka tarafı dar ön tarafı geniş açılı duruyor

müsteri hizmetlerini aradım ben eger sadece kurulup yapacaksanız garanti dışı kalmaz devam eder dedi ama duvara montoj vs olucaksa servis yapması lazım dedıler bende ilk başta kendim kurulum yaptım 1 ay sonrada kendım duvara monte ettim şuan hala garanti süreci devam ediyor ben kontrol ediyorum http://servis.next.com.tr/admin/index
hangi aparatı aldınız hocam nb nin 1000tl lik aparatını bulamadım ben 65 inçlik olanlar 2k hep. nextin kendi aparatı yaklaşık 500tl kalitesi çok mu kötü acaba

Beyler başka HDMI da denedim yine aynı sorun, deneyen var mı başka

LG nin paneli demişlerdi yalan mıymış
İçini açmadan doğru mu değil mi bilemeyiz ama renkleri fena iyi önce ki gün teslim edildi ve kuruldu. İnternet upload iyi olsa video yükleyeceğim 2 dakikalık HDR video çekim 2GB boyutu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,929
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri