Apple işlemci kasar mı?

Tablet123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
237
Apple A16 işlemci kasma donma yapar mı 5 çekirdekli olduğu için çok kötü diyenler var ama bazılar da onun mimarisi öyle çekirdeğe bakma çok iyi işlemci diyor biri açıklayabilir mi bu durumu? Ona rakip olan işlemcilerde hep 8 çekirdek var bu neden 5 falan kafam baya karıştı. Ram de az mesela bunda 6GB var diğer cihazlar 8GB ama bu daha pahalı.

optimizasyonu iyi olduğu için kasmaz ama ne için kullanacaksın o önemli

optimizasyonu iyi olduğu için kasmaz ama ne için kullanacaksın o önemli
Her şeyde kullanacağım ve aldığım cihazın birkaç yılda kasmasını istemem bozulmadıkça 8-10 yıl kullanırım genelde.

A16 14 pro ve 15 de kullanıldığına göre 6 gb ram var alacağın cihazda belki yapay zekadan mahrum kalırsın ama 4 5 yıl götürür seni 8 10 yıl kullanamazsın demiyorum ama güncelleme alamazsın ben senin yerinde olsam o cihazı alacağıma biraz daha araştırma yapardım (satmayacağını varsayıyorum )

A16 14 pro ve 15 de kullanıldığına göre 6 gb ram var alacağın cihazda belki yapay zekadan mahrum kalırsın ama 4 5 yıl götürür seni 8 10 yıl kullanamazsın demiyorum ama güncelleme alamazsın ben senin yerinde olsam o cihazı alacağıma biraz daha araştırma yapardım (satmayacağını varsayıyorum )
Bayadır araştırıyorum da başka seçenek pek bulamadım Honor var bir de onda 8 çekirdek işlemci 8GB ram var mesela ama bu ondan daha iyi dediler.

honor nere apple nere hocam 😃
Başka yok ki Huawei Google banlı diye almam Samsungda Exynos işlemci var donma kasma yapar diyorlar Xiaominin de arayüzünü hiç sevmiyorum cihaz çok güçlü olsa bile kastırıyordu en son. Başka bir şey varsa yazabilirsiniz ama bakayım onlara da.

ben sana bi honor pad v9 bakmanı bi öneririm bende düz 9 var dizi film için kullanıyoruz çok memnunuz v9 da aklım kalmıştı benim

ben sana bi honor pad v9 bakmanı bi öneririm bende düz 9 var dizi film için kullanıyoruz çok memnunuz v9 da aklım kalmıştı benim
iPad hariç aklımdaki diğer model Honor Pad 9 zaten, daha iyiyse onu da alabilirim. V9 hiç düşünmedim işlemcisi kötü diye ve ekranı da daha küçük Pad 9 dan.

ben ses ve ekran kalitesini çok beğenmiştim madem 9 da aklında indirimden 10 bak o zaman daha mantıklı olur

ben ses ve ekran kalitesini çok beğenmiştim madem 9 da aklında indirimden 10 bak o zaman daha mantıklı olur
10 da olur ona da bakıyorum fiyatları yakın olursa diye ama yorumlarda 9 daha iyi bunun özellikleri kırpılmış falan diyenler de vardı. İşlemci ve pil daha iyi ama 10 da onu gördüm.

Bir de bunların dışında bu Honor cihazlar mı yoksa iPad mi uzun ömür konusunda iyi olabilir ondan da emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri