❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 12 GB Ram 18.999 TL KOOOOOOOOOŞŞ 🔥

sabah 8 de açılıyorlarmış sabah yine sorarız. önceki sorduğumda bana hatalı girildi 8gb lik gönderilecek dendi müşteri hizmetlerinin yalancısıyım artık ve 14k bandına tekrar gelir mi diyede eklemiştim. kasım ayı içerisinde indirimler devam edecek takipte kalın o fiyatlara tekrar iner mi kesin bilgi veremem dedi. şimdilik dursun bakalım. diğer arkadaşlarında dediği gibi alanlar en kötü geri iade eder. iyi geceler herkese.
Nasıl haberiniz olcak fiyat düşüşünden?

Maalesef 8gb olanı kargoya vermişler.Faturaya baktım 8gb 256gb yazıyor.Ben kargoda iptal ettim.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Değişim yaparız yanlış ürün gönderildi diye amw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün gelince mi iptal etsek ne yapsak aw

Değişim yaparız yanlış ürün gönderildi diye amw

Ürün gelince mi iptal etsek ne yapsak aw
Faturada ve satış sözleşmesinde 8 gb/256gb modeli yazıyor yani hertürlü bizi haksız bulurlar.tabii ki kendi hataları.

Faturada ve satış sözleşmesinde 8 gb/256gb modeli yazıyor yani hertürlü bizi haksız bulurlar.tabii ki kendi hataları.
Aynen seçenekte boru gibi (resmini atmıştım) seçili ürün 12 gb gri 256 gb yazıyor stoktaki mevcut ürün için. Yani diğer renklerde zaten yok, az stok gibi diyebiliriz illaki indirim olabilir geçen 15k inmişti 8 gb bunun 19k olması normal sktgmn tlfni 😊.

8 in stoğu yok nasıl 8 gönderecek?
Screenshot_20251108_071028_com.mycompany.app.soulbrowser.webp

Son düzenleme:
sabah 8 de açılıyorlarmış sabah yine sorarız. önceki sorduğumda bana hatalı girildi 8gb lik gönderilecek dendi müşteri hizmetlerinin yalancısıyım artık ve 14k bandına tekrar gelir mi diyede eklemiştim. kasım ayı içerisinde indirimler devam edecek takipte kalın o fiyatlara tekrar iner mi kesin bilgi veremem dedi. şimdilik dursun bakalım. diğer arkadaşlarında dediği gibi alanlar en kötü geri iade eder. iyi geceler herkese.
tekrar sordum bu seferde 12 lik gelecek alabilirsiniz dendi. aldım bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,237
Üyeler
184,419
Son üye
SuffleFF
Geri