İçerideydim.Neredeydin dayı dışarda mıydın ?
İçerideydim.Neredeydin dayı dışarda mıydın ?
Lüfer var mı lüfer ?İçerideydim.
Nasıl haberiniz olcak fiyat düşüşünden?sabah 8 de açılıyorlarmış sabah yine sorarız. önceki sorduğumda bana hatalı girildi 8gb lik gönderilecek dendi müşteri hizmetlerinin yalancısıyım artık ve 14k bandına tekrar gelir mi diyede eklemiştim. kasım ayı içerisinde indirimler devam edecek takipte kalın o fiyatlara tekrar iner mi kesin bilgi veremem dedi. şimdilik dursun bakalım. diğer arkadaşlarında dediği gibi alanlar en kötü geri iade eder. iyi geceler herkese.
Aynen. ben de iptal ettimMaalesef 8gb olanı kargoya vermişler.Faturaya baktım 8gb 256gb yazıyor.Ben kargoda iptal ettim.
Faturada ve satış sözleşmesinde 8 gb/256gb modeli yazıyor yani hertürlü bizi haksız bulurlar.tabii ki kendi hataları.Değişim yaparız yanlış ürün gönderildi diye amw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün gelince mi iptal etsek ne yapsak aw
Aynen seçenekte boru gibi (resmini atmıştım) seçili ürün 12 gb gri 256 gb yazıyor stoktaki mevcut ürün için. Yani diğer renklerde zaten yok, az stok gibi diyebiliriz illaki indirim olabilir geçen 15k inmişti 8 gb bunun 19k olması normal sktgmn tlfniFaturada ve satış sözleşmesinde 8 gb/256gb modeli yazıyor yani hertürlü bizi haksız bulurlar.tabii ki kendi hataları.
tekrar sordum bu seferde 12 lik gelecek alabilirsiniz dendi. aldım bakalım.sabah 8 de açılıyorlarmış sabah yine sorarız. önceki sorduğumda bana hatalı girildi 8gb lik gönderilecek dendi müşteri hizmetlerinin yalancısıyım artık ve 14k bandına tekrar gelir mi diyede eklemiştim. kasım ayı içerisinde indirimler devam edecek takipte kalın o fiyatlara tekrar iner mi kesin bilgi veremem dedi. şimdilik dursun bakalım. diğer arkadaşlarında dediği gibi alanlar en kötü geri iade eder. iyi geceler herkese.
Esnaf kartı olan bir tanıdığın varsa taksitli alabilirsinYA BU TELEFONU TAKSİTLİ ALAMIYORMUYUZ PEŞİN FİYATINA 2 SAATTİR ARASTIRIYORUM BULAMIYORUM DELİRİCEM
Ne zaman aldınız.tekrar sordum bu seferde 12 lik gelecek alabilirsiniz dendi. aldım bakalım.