Youtube açacak ucuz tv box önerisi

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
837
Dostlar bütçe yok en ucuzundan youtube açsa yeter bir şey indirmeyeceğim sadece eski tvyi android yapmak istiyorum dümenden ne önerirsiniz

ekran 1080p mi 4k mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer ürün 4k ise ve başım ağrımasın dersen bir tık bütçe çıkarmalısın.
1.6k fiyata bunu alabilirsin
hem 32gb rom var fazlasıyla yeter.
yorum sayısı ve değerlendirmelerde ilgi çekiyor

Son düzenleme:
ekran 1080p mi 4k mı ?

Ben de minimum bunu öneririm, en ucuz olanları çöpe atmalık kalitesizlikte oluyor genelde, bir ara en ucuzunu almıştım bunların hiçbir şey yapmıyordu bir video açtığımda cihaz alev topuna dönüp videoda kasma yapıyordu haliyle kullanamadık 😀

Dostlar bütçe yok en ucuzundan youtube açsa yeter bir şey indirmeyeceğim sadece eski tvyi android yapmak istiyorum dümenden ne önerirsiniz
sıfır almıştım 2. el düşünürsen elimde bundan var istersen uyguna veririm özelden mesaj at kafana yatarsa temiz problemsiz cihaz garantisi bitti.

lisanslı ürün 1080p destekliyor 4k değil bilgin olsun

4K değilse https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.58.7 bunu öneririm 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum yazlığa söküp götürüyorum o yanıda tatlı stick işte mis gibi ürün

Bunu hiç kimse önermiyor. Özellikleri düşük ve çok ısınan bir model. Bunun yerine arkadaşların yukarıda attığı Next Star'ı alabilirsiniz.

Ben Xiaomi Mi Box S 2. Nesil kullanıyorum, ilk başlarda güzeldi fakat sonradan çok az da olsa kasmalar başladı.

Bunu hiç kimse önermiyor. Özellikleri düşük ve çok ısınan bir model. Bunun yerine arkadaşların yukarıda attığı Next Star'ı alabilirsiniz.

Ben Xiaomi Mi Box S 2. Nesil kullanıyorum, ilk başlarda güzeldi fakat sonradan çok az da olsa kasmalar başladı.
hiç ısınma vs yaşamadım düm düz tv akıllı oldu valla bazen günceleme sonrası bi ufak şeyi oluyor ama geçiyor onun dışında ben memnunum 2yıldır

kasma donma problemi yok cihazda 1080p zaten 4k değil , ısınma konusunda 2 konu var 1 tanesi 5v 1a priz kullanmanız lazım tv çıkışı veya baska daha yüksek adaptör ısınmaya sebeb 2. konu cihaz usb gibi bişi kapalı ufak kutu ısınan havayı atamıyor tasarım hatalı onunda çözümü altına 12 cmlık kasa fanı koyuyorum onun ustunde duruyor cihaz hiç ısınmadan devam :)

kasma donma problemi yok cihazda 1080p zaten 4k değil , ısınma konusunda 2 konu var 1 tanesi 5v 1a priz kullanmanız lazım tv çıkışı veya baska daha yüksek adaptör ısınmaya sebeb 2. konu cihaz usb gibi bişi kapalı ufak kutu ısınan havayı atamıyor tasarım hatalı onunda çözümü altına 12 cmlık kasa fanı koyuyorum onun ustunde duruyor cihaz hiç ısınmadan devam :)
benim 24 saat kapanmadan çalıştığı oldu tv açık kalıyor gece vs uyurken hiç bir şey olmadı şimdiye kadar

benim 24 saat kapanmadan çalıştığı oldu tv açık kalıyor gece vs uyurken hiç bir şey olmadı şimdiye
ben izmirdeyim yazları tedbir amaçlı koymuştum 40 derece oluyor yazın illa ısınır cihaz bozulmaya zorlama gerek yok dedim altına 12 cm fan atmıştım ustune cıhaz devam miss

ekran 1080p mi 4k mı ?

Hocam YouTube açması yeter benim için eski bir televizyon ortasında sağdan sola boydan boya ince bir çizgi var odama aldım sadece odamda daha fazla çıkmamak adına ve geceleri izlemek için istiyorum ayrıca 1080p bile şüpheliyim 4k desteklemediği kesin vestelin 32'' tahminimce kalın bir televizyonu hatta modeli de vestel 32vh3000 eski baya kendimi bildim bileli bu televizyon halamlarda var en eski hatırladığım veriler 2012den sonrası belkide 2011 eskisi hafızamda yok sonrasında kayıt başlıyor basit bir ürün olsa yeter yani fazla bir şey istemiyorum google gerek bile yok hbo max olsun youtube olsun daha ne olsun

sıfır almıştım 2. el düşünürsen elimde bundan var istersen uyguna veririm özelden mesaj at kafana yatarsa temiz problemsiz cihaz garantisi bitti.

lisanslı ürün 1080p destekliyor 4k değil bilgin olsun

4K değilse https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.58.7 bunu öneririm 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum yazlığa söküp götürüyorum o yanıda tatlı stick işte mis gibi ürün
4k değil dediğim gibi fakat bu kadar bir alete o kadar para vermek istemiyorum maksimum 1k verebilirim salonda ki ana televizyona yine vestel 4k 55'' televizyona next star 2. nesil almayı düşünüyorum bu kendi odamda ki eski televizyon için

belki bu kadar zahmete girmem uydudan kablo çeker düz televizyon kanallarını izlerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,547
Üyeler
184,327
Son üye
melekkyigitt
Geri