Bilgisayarınız Günde Kaç Saat Açık?

Reaksiyon skoru
53
Uzun süre çalışanlar veya oyun oynayanlar için daha uygun bir soru, kapartırken görev yöneticisindeki çalışma zamanına bakıyor musunuz? ORtalama günde kaç saat açık oluyor bilgisayarınız ve uzun, çok uzun sürelerin insan üzerindeki fiziki ve psikolojik tepkilerini pas geçerek pc üzerinde olumlu veya olumsuz etkisi olur mu?

Bir kaç günde bir kapatıp açıyorum. Onun dışında hep açık.

Uzun süre çalışanlar veya oyun oynayanlar için daha uygun bir soru, kapartırken görev yöneticisindeki çalışma zamanına bakıyor musunuz? ORtalama günde kaç saat açık oluyor bilgisayarınız ve uzun, çok uzun sürelerin insan üzerindeki fiziki ve psikolojik tepkilerini pas geçerek pc üzerinde olumlu veya olumsuz etkisi olur mu?
ort. 3 ila 5 saat arası pc başındayım haftanın çoğu günü herhangi sorun yok

12-13 saat bazen açık kalıyor ama başında durmuyorum 12-13 saat sadece açık olduğunu varsay o yüzden. Örneğin gün içinde çok fazla uyku moduna aldığı için kendi kendini bazen mala bağlıyor sistem bende yeniden başlatıyorum. Onun dışında bir şey olmadı.

En az 5 saat açık, bazen 12 saat çalıştığı da oluyor ama işim tamamen bittiğinde ise kapatıyorum.

Ne yaptığıma bağlı değişiyor. internetim yavaş olduğundan oyun indiriceksem pc açık bırakıyorum inmesini bekliyorum. eğer uzun bi süre bilgisayar bakmicaksamda kapalı tutuyorum. onun dışında klasik açık bi şekilde takılıyor.

8-11 saat

Genelde 10 saat açık kalıyor. 6-7 saat iş için geri kalan oyun, surf vs.

İşten eve 18.30da geliyorum gece 01.30a kadar pc başında oluyorum yemek vs. pc başında hallediyorum sadece wc kalkıyorum haftasonları da bu saatler daha çok uzuyor ama artık pc ile ps kullandığım için yarı yarıya bölünüyor saatler (evet hayatsızım)

min 9 saat

Hafta içi ortalama 10 saat, hafta sonu da 3-4 saat. Remote çalıştığım için vaktin %80i işle geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri