meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
hataaaaa sillll
Son düzenleme:
ort. 3 ila 5 saat arası pc başındayım haftanın çoğu günü herhangi sorun yokUzun süre çalışanlar veya oyun oynayanlar için daha uygun bir soru, kapartırken görev yöneticisindeki çalışma zamanına bakıyor musunuz? ORtalama günde kaç saat açık oluyor bilgisayarınız ve uzun, çok uzun sürelerin insan üzerindeki fiziki ve psikolojik tepkilerini pas geçerek pc üzerinde olumlu veya olumsuz etkisi olur mu?
12-13 saat bazen açık kalıyor ama başında durmuyorum 12-13 saat sadece açık olduğunu varsay o yüzden. Örneğin gün içinde çok fazla uyku moduna aldığı için kendi kendini bazen mala bağlıyor sistem bende yeniden başlatıyorum. Onun dışında bir şey olmadı.Uzun süre çalışanlar veya oyun oynayanlar için daha uygun bir soru, kapartırken görev yöneticisindeki çalışma zamanına bakıyor musunuz? ORtalama günde kaç saat açık oluyor bilgisayarınız ve uzun, çok uzun sürelerin insan üzerindeki fiziki ve psikolojik tepkilerini pas geçerek pc üzerinde olumlu veya olumsuz etkisi olur mu?
Kralı yakala varken 1 hafta açık bakımda kapatıyorum bidaha 1 hafta açık kalıyordumetin2 de oto ava attığım için çarları bazen 1 hafta kapatmıyorum